Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση της Παπάγιας"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Οι καρποί της παπάγιας συντηρούνται στους 7<sup>0</sup>C έως 10<sup>0</sup>C για τρεις εβδομάδες σε ψυκτι...') |
(Καμία διαφορά)
|
Αναθεώρηση της 14:00, 16 Απριλίου 2015
Οι καρποί της παπάγιας συντηρούνται στους 70C έως 100C για τρεις εβδομάδες σε ψυκτικούς χώρους. Οι καρποί είναι έτοιμοι για φάγωμα, μετά την εξαγωγή τους από τους ψυκτικούς χώρους, όταν αποκτήσουν πλήρως κίτρινο χρωματισμό και ξεφλουδίζονται εύκολα.[1]
Σφάλμα παραπομπής: Υπάρχουν ετικέτες <ref>
, αλλά δεν βρέθηκε ετικέτα <references/>
.