Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση Κασιμίροα"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με 'Οι καρποί μετά τη συγκομιδή μπορεί να συντηρηθούν για 4 εβδομάδες περίπου σε θερμοκρασία 13<su...')
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Οι καρποί μετά τη συγκομιδή μπορεί να συντηρηθούν για 4 εβδομάδες περίπου σε θερμοκρασία 13<sup>0</sup>C-14<sup>0</sup>C και για 2-3 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου.
+
Οι καρποί μετά τη συγκομιδή μπορεί να συντηρηθούν για 4 εβδομάδες περίπου σε θερμοκρασία 13<sup>0</sup>C-14<sup>0</sup>C και για 2-3 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου.<ref name="Συντήρηση Κασιμίροα"/>
 +
 
 +
 
 +
==Βιβλιογραφία==
 +
<references>
 +
<ref name="Συντήρηση Κασιμίροα"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001</ref>
 +
<references>

Αναθεώρηση της 09:35, 22 Απριλίου 2015

Οι καρποί μετά τη συγκομιδή μπορεί να συντηρηθούν για 4 εβδομάδες περίπου σε θερμοκρασία 130C-140C και για 2-3 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου.[1]


Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001