Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ωρίμαση Κοκοφοίνικα"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Οι καρποί είναι ώριμοι μετά από χρονικό διάστημα 6-8 μηνών από της άνθισης, όταν προορίζονται...') |
|||
| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Οι καρποί είναι ώριμοι μετά από χρονικό διάστημα 6-8 μηνών από της άνθισης, όταν προορίζονται για την παραγωγή γάλακτος και 11-12 μηνών για την παραγωγή της "κόπρας", απ' όπου εξάγεται το φοινικέλαιο. | + | Οι καρποί είναι ώριμοι μετά από χρονικό διάστημα 6-8 μηνών από της άνθισης, όταν προορίζονται για την παραγωγή γάλακτος και 11-12 μηνών για την παραγωγή της "κόπρας", απ' όπου εξάγεται το φοινικέλαιο.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/> |
| + | |||
| + | ==Βιβλιογραφία== | ||
| + | <references> | ||
| + | <ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001. </ref> | ||
| + | <references> | ||
Αναθεώρηση της 07:08, 24 Απριλίου 2015
Οι καρποί είναι ώριμοι μετά από χρονικό διάστημα 6-8 μηνών από της άνθισης, όταν προορίζονται για την παραγωγή γάλακτος και 11-12 μηνών για την παραγωγή της "κόπρας", απ' όπου εξάγεται το φοινικέλαιο.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001.

