Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση μάνγκο"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Οι καρποί του [[Μάνγκο φυτό|μάνγκο]] μετά την ταξινόμησή τους, συσκευάζονται σε χάρτινα ειδικά κιβώτια της μια στρώσης (5kg) και διατηρούνται σε θερμοκρασία 9<sup>0</sup>C εντός ψυγείου, με τη σχετική υγρασία να κυμαίνεται από 85-90%.
+
Οι καρποί του [[Μάνγκο φυτό |μάνγκο]] <ref name="Συντήρηση μάνγκο"/> μετά την ταξινόμησή τους, συσκευάζονται σε χάρτινα ειδικά κιβώτια της μια στρώσης (5kg) και διατηρούνται σε θερμοκρασία 9<sup>0</sup>C εντός ψυγείου, με τη σχετική υγρασία να κυμαίνεται από 85-90%.
  
 
Πρίν δοθούν στο εμπόριο πρέπει να ωριμάσουν για 5-6 ημέρες στους 16<sup>0</sup>C-21<sup>0</sup>C.
 
Πρίν δοθούν στο εμπόριο πρέπει να ωριμάσουν για 5-6 ημέρες στους 16<sup>0</sup>C-21<sup>0</sup>C.
 +
 +
==Βιβλιογραφία==
 +
 +
<references>
 +
 +
<ref name="Συντήρηση μάνγκο"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.</ref>
 +
 +
</references>
  
 
[[σχετίζεται με::Μάνγκο προϊόν| ]]
 
[[σχετίζεται με::Μάνγκο προϊόν| ]]

Αναθεώρηση της 09:21, 19 Μαΐου 2015

Οι καρποί του μάνγκο [1] μετά την ταξινόμησή τους, συσκευάζονται σε χάρτινα ειδικά κιβώτια της μια στρώσης (5kg) και διατηρούνται σε θερμοκρασία 90C εντός ψυγείου, με τη σχετική υγρασία να κυμαίνεται από 85-90%.

Πρίν δοθούν στο εμπόριο πρέπει να ωριμάσουν για 5-6 ημέρες στους 160C-210C.

Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.