Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση ανανά"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 7<sup>0</sup>C κ...') |
|||
| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 7<sup>0</sup>C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 7<sup>0</sup>C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται. | + | Οι [[Ωρίμανση ανανά|ώριμοι]] [[Ανανάς προϊόν|καρποί]] διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 7<sup>0</sup>C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 7<sup>0</sup>C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται. |
| + | |||
| + | ==Βιβλιογραφία== | ||
| + | <references> | ||
| + | <ref name="Συντήρηση ανανά"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.</ref> | ||
| + | </references> | ||
| + | |||
| + | [[σχετίζεται με::Ανανά προϊόν| ]] | ||
| + | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | ||
| + | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | ||
| + | [[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] | ||
| + | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
| + | __NOTOC__ | ||
Αναθεώρηση της 12:45, 20 Μαΐου 2015
Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 70C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 70C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται.
Βιβλιογραφία
Σφάλμα παραπομπής: Η ετικέτα <ref> που ορίζεται μέσα στο <references> έχει χαρακτηριστικό ομαδοποίησης «» που δεν εμφανίζεται σε προηγούμενο κείμενο.

