Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ωρίμανση καρπού γκουάβας"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 7: Γραμμή 7:
 
<ref name="Ωρίμανση καρπού γκουάβας"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001.</ref>  
 
<ref name="Ωρίμανση καρπού γκουάβας"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001.</ref>  
 
</references>
 
</references>
 +
 +
 +
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::10| ]]
 +
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια γκουάβας| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 08:26, 29 Μαΐου 2015

Ο καρπός της γκουάβα είναι ώριμος όταν ο φλοιός αποκτήσει κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα είναι ελαφρά μαλακή.[1]


Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001.