Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση πράσου"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με 'Στην Ελλάδα το πράσο μετά την συγκομιδή και δεματοποίηση...')
(Καμία διαφορά)

Αναθεώρηση της 14:02, 8 Απριλίου 2013

Στην Ελλάδα το πράσο μετά την συγκομιδή και δεματοποίηση μεταφέρεται με τα συνήθη μεταφορικά μέσα στην αγορά μεταφέρεται με τα συνήθη μεταφορικά μέσα στην αγορά,για άμεση διάθεση. Στην Αμερική και άλλες χώρες, αμέσως μετά τη συγκομιδή και δεματοποίηση, για να διατηρήσει το προϊόν την φρεσκάδα του υφίσταται υδρόψυξη ή ψύξη με πάγο ή ψύξη υπό κενό. Οι καταλληλότερες συνθήκες για αποθήκευση και μεταφορά είναι η θερμοκρασία των 0oC και η σχετική υγρασία 90 - 95%. Στις συνθήκες αυτές το πράσο μπορεί να αποθηκευτεί με επιτυχία για 2-3 μήνες.