Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα II - Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με '{|class="wikitable" style="text-align: center;" !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε !scope="col" colspan="1" |Όνομα |- |E 101||Ριβοφλαβίνε...') |
|||
(2 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από ένα χρήστη δεν εμφανίζονται) | |||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
+ | {{{top_heading|==}}}Χρωστικές [[Διατροφική αξία τροφίμων |τροφίμων]] βάσει της αρχής quantum satis{{{top_heading|==}}} | ||
+ | |||
{|class="wikitable" style="text-align: center;" | {|class="wikitable" style="text-align: center;" | ||
!scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε | !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε | ||
Γραμμή 33: | Γραμμή 35: | ||
|E 172||Οξείδια και υδροξείδια του σιδήρου | |E 172||Οξείδια και υδροξείδια του σιδήρου | ||
|} | |} | ||
− | + | ||
+ | <ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής"/> | ||
+ | |||
==Βιβλιογραφία== | ==Βιβλιογραφία== | ||
− | + | <references> | |
− | + | ||
− | [[σχετίζεται με:: | + | <ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής">[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013]]</ref> |
+ | |||
+ | </references> | ||
+ | |||
+ | [[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]] | [[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]] | [[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]] | ||
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
+ | __NOTOC__ |
Τελευταία αναθεώρηση της 07:16, 23 Ιουνίου 2016
Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis
Αριθμός Ε | Όνομα |
---|---|
E 101 | Ριβοφλαβίνες |
E 140 | Χλωροφύλλες και χλωροφυλλίνες |
E 141 | Σύμπλοκα των χλωροφυλλών και χλωροφυλλινών με χαλκό |
E 150a | Απλό καραμελόχρωμα |
E 150b | Καυστικό θειώδες καραμελόχρωμα |
E 150c | Εναμμώνιο καραμελόχρωμα |
E 150d | Εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα |
E 153 | Φυτικός άνθρακας |
E 160a | Καροτένια |
E 160c | Εκχύλισμα πάπρικας, καψανθίνη, καψορουμπίνη |
E 162 | Ερυθρά χρωστική της ρίζας των τεύτλων, βετανίνη |
E 163 | Ανθοκυανίνες |
E 170 | Ανθρακικό ασβέστιο |
E 171 | Διοξείδιο του τιτανίου |
E 172 | Οξείδια και υδροξείδια του σιδήρου |
Βιβλιογραφία
- ↑ Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013