Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση αντιδιού"
(Νέα σελίδα με 'Η συντήρηση του αντιδιού δεν είναι εύκολη για πολλές ημέρες. Μπορεί να διατ...') |
|||
| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Η συντήρηση του [[Αντίδι προϊόν|αντιδιού]] δεν είναι εύκολη για πολλές ημέρες. Μπορεί να διατηρηθεί μόνο για 2-3 ημέρες σε θάλαμο συντήρησης του οικιακού ψυγείου, με την προϋπόθεση ότι θα περιοριστούν οι απώλειες νερού. Σε θαλάμους με θερμοκρασία 3-5<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία 90%, μπορεί να διατηρηθεί για 7-12 ημέρες, σε άριστη ποιότητα. | + | Η συντήρηση του [[Αντίδι προϊόν|αντιδιού]] δεν είναι εύκολη για πολλές ημέρες. Μπορεί να διατηρηθεί μόνο για 2-3 ημέρες σε θάλαμο συντήρησης του οικιακού ψυγείου, με την προϋπόθεση ότι θα περιοριστούν οι απώλειες νερού. Σε θαλάμους με θερμοκρασία 3-5<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία 90%, μπορεί να διατηρηθεί για 7-12 ημέρες, σε άριστη ποιότητα.<ref name="Συντήρηση αντιδιού"/> |
| + | |||
| + | ==Βιβλιογραφία== | ||
| + | <references> | ||
| + | <ref name="Συντήρηση αντιδιού"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Αντίδι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref> | ||
| + | </references> | ||
[[σχετίζεται με::Αντίδι προϊόν| ]] | [[σχετίζεται με::Αντίδι προϊόν| ]] | ||
Τελευταία αναθεώρηση της 09:43, 10 Ιουλίου 2015
Η συντήρηση του αντιδιού δεν είναι εύκολη για πολλές ημέρες. Μπορεί να διατηρηθεί μόνο για 2-3 ημέρες σε θάλαμο συντήρησης του οικιακού ψυγείου, με την προϋπόθεση ότι θα περιοριστούν οι απώλειες νερού. Σε θαλάμους με θερμοκρασία 3-5oC και σχετική υγρασία 90%, μπορεί να διατηρηθεί για 7-12 ημέρες, σε άριστη ποιότητα.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Αντίδι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.

