Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ωρίμαση Κασιμίροα"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Οι καρποί της κασιμίροα είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους ε...') |
|||
| (Μία ενδιάμεση αναθεώρηση από ένα χρήστη δεν εμφανίζεται) | |||
| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Οι καρποί της κασιμίροα είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους είναι μαλακή. Συνήθως όμως συγκομίζονται πριν ωριμάσουν πλήρως πάνω στο δένδρο, διαφορετικά θα πέσουν στο έδαφος. | + | Οι καρποί της [[κασιμίροα]] είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους είναι μαλακή. Συνήθως όμως συγκομίζονται πριν ωριμάσουν πλήρως πάνω στο [[καλλιέργειες |δένδρο]], διαφορετικά θα πέσουν στο [[τύποι εδαφών |έδαφος]].<ref name="Ωρίμαση Κασιμίροα"/> |
| + | |||
| + | ==Βιβλιογραφία== | ||
| + | |||
| + | <references> | ||
| + | |||
| + | <ref name="Ωρίμαση Κασιμίροα"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001</ref> | ||
| + | <references> | ||
| + | |||
| + | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
| + | __NOTOC__ | ||
Τελευταία αναθεώρηση της 12:28, 27 Ιουνίου 2016
Οι καρποί της κασιμίροα είναι ώριμοι, όταν αποκτήσουν κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα τους είναι μαλακή. Συνήθως όμως συγκομίζονται πριν ωριμάσουν πλήρως πάνω στο δένδρο, διαφορετικά θα πέσουν στο έδαφος.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001

