Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Άρδευση αγκινάρας"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με 'Η άρδευση της καλλιέργειας ξεκινά από τέλος Αυγούστου έως την επόμ...')
 
 
(Μία ενδιάμεση αναθεώρηση από ένα χρήστη δεν εμφανίζεται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η άρδευση της [[Καλλιέργεια αγκινάρας|καλλιέργειας]] ξεκινά από τέλος Αυγούστου έως την επόμενη άνοιξη. Από την στιγμή όμως που αρχίσει να ποτίζεται η καλλιέργεια δεν πρέπει να στερηθεί το νερό μέχρι την επόμενη άνοιξη διαφορετικά η παραγωγή [[Βοτανικά χαρακτηριστικά αγκινάρας|ανθοκεφαλών]] δεν θα είναι η αναμενόμενη και μπορεί να επηρεαστεί η αποθήκευση των [[Ρόλος θρεπτικών στοιχείων στα φυτά|θρεπτικών στοιχείων]] στο υπόγειο τμήμα.
+
Η άρδευση της [[Καλλιέργεια αγκινάρας|καλλιέργειας]] ξεκινά από τέλος Αυγούστου έως την επόμενη άνοιξη. Από την στιγμή όμως που αρχίσει να ποτίζεται η καλλιέργεια δεν πρέπει να στερηθεί το νερό μέχρι την επόμενη άνοιξη διαφορετικά η παραγωγή [[Βοτανικά χαρακτηριστικά αγκινάρας|ανθοκεφαλών]] δεν θα είναι η αναμενόμενη και μπορεί να επηρεαστεί η αποθήκευση των [[Ρόλος θρεπτικών στοιχείων στα φυτά|θρεπτικών στοιχείων]] στο υπόγειο τμήμα.<ref name="Αγκινάρα"/>
 +
 
 +
==Βιβλιογραφία==
 +
<references>
 +
<ref name="Αγκινάρα"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών λαχανικών - Αγκινάρα, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref>
 +
</references>
  
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]]
[[σχετίζεται με::Κηπευτική καλλιέργεια| ]]
+
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια αγκινάρας| ]]
 +
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 13:56, 7 Ιουλίου 2015

Η άρδευση της καλλιέργειας ξεκινά από τέλος Αυγούστου έως την επόμενη άνοιξη. Από την στιγμή όμως που αρχίσει να ποτίζεται η καλλιέργεια δεν πρέπει να στερηθεί το νερό μέχρι την επόμενη άνοιξη διαφορετικά η παραγωγή ανθοκεφαλών δεν θα είναι η αναμενόμενη και μπορεί να επηρεαστεί η αποθήκευση των θρεπτικών στοιχείων στο υπόγειο τμήμα.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών λαχανικών - Αγκινάρα, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.