Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Φύτευση παντζαριού"
Από GAIApedia
								
												
				| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Η σπορά μπορεί να γίνει τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο για παραγωγή το φθινόπωρο και το χειμώνα. Ακόμα μπορεί να γίνει το τρίμηνο Φεβρουάριο - Απρίλιο για παραγωγή την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η διάρκεια της [[Καλλιέργεια παντζαριού|καλλιέργειας]], από τη [[Πολλαπλασιασμός παντζαριού|σπορά]] έως και τη [[Συγκομιδή παντζαριού|συγκομιδή]] κυμαίνεται από 2,5 - 5 μήνες, ανάλογα με την εποχή καλλιέργειας.     | + | Η σπορά μπορεί να γίνει τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο για παραγωγή το φθινόπωρο και το χειμώνα. Ακόμα μπορεί να γίνει το τρίμηνο Φεβρουάριο - Απρίλιο για παραγωγή την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η διάρκεια της [[Καλλιέργεια παντζαριού|καλλιέργειας]], από τη [[Πολλαπλασιασμός παντζαριού|σπορά]] έως και τη [[Συγκομιδή παντζαριού|συγκομιδή]] κυμαίνεται από 2,5 - 5 μήνες, ανάλογα με την εποχή καλλιέργειας.<ref name="Παντζάρι"/>     | 
| + | |||
| + | ==Βιβλιογραφία==  | ||
| + | <references>  | ||
| + | <ref name="Παντζάρι"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Παντζάρι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref>  | ||
| + | </references>  | ||
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]  | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]  | ||
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]]  | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]]  | ||
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια παντζαριού| ]]  | [[σχετίζεται με::Καλλιέργεια παντζαριού| ]]  | ||
| + | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]  | ||
Τελευταία αναθεώρηση της 08:51, 9 Ιουλίου 2015
Η σπορά μπορεί να γίνει τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο για παραγωγή το φθινόπωρο και το χειμώνα. Ακόμα μπορεί να γίνει το τρίμηνο Φεβρουάριο - Απρίλιο για παραγωγή την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η διάρκεια της καλλιέργειας, από τη σπορά έως και τη συγκομιδή κυμαίνεται από 2,5 - 5 μήνες, ανάλογα με την εποχή καλλιέργειας.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Παντζάρι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.
 

