Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ωρίμανση καρπού γκουάβας"
Από GAIApedia
μ (Ο P chasapis μετακίνησε τη σελίδα Ωρίμανση γκουάβας στη Ωρίμανση καρπού γκουάβας χωρίς να αφήσει ανακατεύθυνση) |
|||
| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Ο [[Γκουάβα προϊόν|καρπός]] της [[Γκουάβα φυτό|γκουάβα]] είναι ώριμος όταν ο φλοιός αποκτήσει κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα είναι ελαφρά μαλακή. | + | Ο [[Γκουάβα προϊόν|καρπός]] της [[Γκουάβα φυτό|γκουάβα]] είναι ώριμος όταν ο φλοιός αποκτήσει κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα είναι ελαφρά μαλακή.<ref name="Ωρίμανση καρπού γκουάβας"/> |
| + | |||
| + | |||
| + | |||
| + | ==Βιβλιογραφία== | ||
| + | <references> | ||
| + | <ref name="Ωρίμανση καρπού γκουάβας"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.</ref> | ||
| + | </references> | ||
Αναθεώρηση της 07:02, 8 Απριλίου 2015
Ο καρπός της γκουάβα είναι ώριμος όταν ο φλοιός αποκτήσει κίτρινο χρωματισμό και η σάρκα είναι ελαφρά μαλακή.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

