Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Λίπανση ραπανακιού"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 2: Γραμμή 2:
  
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==
 +
 
<references>
 
<references>
<ref name="Καλλιέργεια ραπανακιού"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Ραπανάκι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref>
+
 
 +
<ref name="Καλλιέργεια ραπανακιού"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Ραπανάκι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008</ref>
 +
 
 
</references>
 
</references>
  
Γραμμή 10: Γραμμή 13:
 
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια ραπανακιού| ]]
 
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια ραπανακιού| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 +
__NOTOC__

Αναθεώρηση της 11:36, 21 Ιουλίου 2016

Πριν από την εγκατάσταση της καλλιέργειας προσθέτουμε κοπριά σε ποσότητα 3 - 4 τόνους/στρέμμα ή κάποιο οργανικό λίπασμα σε ποσότητα 100Kg/στρέμμα. Ακόμη προσθέτουμε κάποια μορφή αζωτούχα λίπανσης 15 - 20 ημέρες μετά τη σπορά . Για να καλύψει τις ανάγκες της καλλιέργεια σε θρεπτικά στοιχεία προσθέτουμε 10 - 15Kg αζώτου (Ν), 8 - 10Kg Ρ2Ο5 και 10 - 12Kg Κ2Ο (ή αλλιώς 10 - 15Kg αζώτου, 3,5 - 4,4Kg φωσφόρου και 8,4 - 10Kg καλίου).[1]

Βιβλιογραφία

  1. Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Ραπανάκι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008