Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση δαμάσκηνων"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 3: Γραμμή 3:
  
 
[[σχετίζεται με::Δαμάσκηνο| ]]
 
[[σχετίζεται με::Δαμάσκηνο| ]]
[[Category:Επιχείρηση αγροτικής παραγωγής]]
+
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
[[Category:Επιχείρηση εμπορική]]
+
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]]

Αναθεώρηση της 13:02, 9 Ιουλίου 2013

Τα νωπά δαμάσκηνα μπορεί να συντηρηθούν 2-4 βδομάδες σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία 0oC και σχετική υγρασία 90% αμέσως μετά τη συλλογή. Σε ρυθμιζόμενες συνθήκες (CΟ<2 7.8% και Ο<2 11%) τα δαμάσκηνα μπορεί να συντηρηθούν ικανοποιητικά μέχρι και 10 εβδομάδες.