Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Κυριότερες οινοποιήσιμες ποικιλίες χώρας"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
{{{top_heading|==}}}Απογραφή κύριων οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου{{{top_heading|==}}}  
 
{{{top_heading|==}}}Απογραφή κύριων οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου{{{top_heading|==}}}  
 +
Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται οι κυριότερες [[ποικιλίες αμπέλου |ποικιλίες]] [[αμπέλι |αμπελιού]] προς οινοποίηση.
  
 
Αμπελουργική περίοδος 2010-2011
 
Αμπελουργική περίοδος 2010-2011

Τελευταία αναθεώρηση της 10:59, 20 Ιουνίου 2016

Απογραφή κύριων οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται οι κυριότερες ποικιλίες αμπελιού προς οινοποίηση.

Αμπελουργική περίοδος 2010-2011

Ημερομηνία ανακοίνωσης Φεβρουάριος 2012

Ποικιλία Πραγματικά φυτεμένη έκταση (ha) Ποσοστό %
Σαββατιανό 11.599,90 17,23
Ροδίτης 9.317,35 13,84
Αγιωργίτικο 3.634,68 5,40
Ξυνόμαυρο 2.301,08 3,42
Λιάτικο 2.217,00 3.29
Cabernet sauvignon 2.318,78 3,18
Ασύρτικο 1.827,58 2,71
Άλλες 34.296,62 50,94
Σύνολο 67.332,99 100,00