Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία πατάτας Λόλα"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Πρώιμη [[Ποικιλίες πατάτας|ποικιλία]] που [[Καλλιέργεια πατάτας|καλλιεργείται]] στην Κορινθία, Ηλεία και Ξάνθη με σάρκα κίτρινη και σχήμα [[Βοτανικά χαρακτηριστικά πατάτας|κονδύλων]] ωοειδές. Παρουσιάζει πολύ καλή παραγωγή, με κονδύλους χονδρούς, ανοικτού χρώματος. Έχει καλή ανθεκτικότητα σε ιούς και [[Νηματώδη|νηματώδεις]], μέτρια όμως σε [[Ασθένεια πατάτας Περονόσπορος|περονόσπορο]]. Είναι ευρείας κατανάλωσης και έχει παρατηρηθεί ότι δεν μαυρίζει μετά το ψήσιμο.   
+
Πρώιμη [[Ποικιλίες πατάτας|ποικιλία]] που [[Καλλιέργεια πατάτας|καλλιεργείται]] στην Κορινθία, Ηλεία και Ξάνθη με σάρκα κίτρινη και σχήμα [[Βοτανικά χαρακτηριστικά πατάτας|κονδύλων]] ωοειδές. Παρουσιάζει πολύ καλή παραγωγή, με κονδύλους χονδρούς, ανοικτού χρώματος. Έχει καλή ανθεκτικότητα σε ιούς και [[Εχθρός πατάτας Χρυσονηματώδεις|νηματώδεις]], μέτρια όμως σε [[Ασθένεια πατάτας Περονόσπορος|περονόσπορο]]. Είναι ευρείας κατανάλωσης και έχει παρατηρηθεί ότι δεν μαυρίζει μετά το ψήσιμο.   
  
  

Τελευταία αναθεώρηση της 08:48, 16 Ιουνίου 2017

Πρώιμη ποικιλία που καλλιεργείται στην Κορινθία, Ηλεία και Ξάνθη με σάρκα κίτρινη και σχήμα κονδύλων ωοειδές. Παρουσιάζει πολύ καλή παραγωγή, με κονδύλους χονδρούς, ανοικτού χρώματος. Έχει καλή ανθεκτικότητα σε ιούς και νηματώδεις, μέτρια όμως σε περονόσπορο. Είναι ευρείας κατανάλωσης και έχει παρατηρηθεί ότι δεν μαυρίζει μετά το ψήσιμο.