Αναφορά
Bibliographic details for Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου
- Page name: Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου
- Author: GAIApedia contributors
- Publisher: GAIApedia, .
- Date of last revision: 11 Ιούλιος 2013 08:42 UTC
- Date retrieved: 3 Ιούνιος 2024 10:26 UTC
- Permanent URL: http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13545
- Page Version ID: 13545
Citation styles for Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου
APA style
Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου. (2013, Ιούλιος 11). GAIApedia, . Retrieved 10:26, Ιούνιος 3, 2024 from http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13545.
MLA style
"Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου." GAIApedia, . 11 Ιουλ 2013, 08:42 UTC. 3 Ιουν 2024, 10:26 <http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13545>.
MHRA style
GAIApedia contributors, 'Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου', GAIApedia, , 11 Ιούλιος 2013, 08:42 UTC, <http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13545> [accessed 3 Ιούνιος 2024]
Chicago style
GAIApedia contributors, "Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου," GAIApedia, , http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13545 (accessed Ιούνιος 3, 2024).
CBE/CSE style
GAIApedia contributors. Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου [Internet]. GAIApedia, ; 2013 Ιουλ 11, 08:42 UTC [cited 2024 Ιουν 3]. Available from: http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13545.
Bluebook style
Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου, http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13545 (last visited Ιούνιος 3, 2024).
BibTeX entry
@misc{ wiki:xxx, author = "GAIApedia", title = "Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου --- GAIApedia{,} ", year = "2013", url = "http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13545", note = "[Online; accessed 3-Ιούνιος-2024]" }
When using the LaTeX package url (\usepackage{url}
somewhere in the preamble) which tends to give much more nicely formatted web addresses, the following may be preferred:
@misc{ wiki:xxx, author = "GAIApedia", title = "Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου --- GAIApedia{,} ", year = "2013", url = "\url{http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13545}", note = "[Online; accessed 3-Ιούνιος-2024]" }