Όλες οι δημόσιες καταγραφές γεγονότων
Εποπτική εμφάνιση όλων των ενεργειών φόρτωσης αρχείων, διαγραφής, προστασίας, φραγής και όλων των καταγραφών των διαχειριστών στο αρχείο γεγονότων του GAIApedia. Μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα που εμφανίζονται επιλέγοντας συγκεκριμένο είδος γεγονότων, όνομα χρήστη ή τη σελίδα που επηρεάστηκε.
(η πιο πρόσφατη | η πιο παλιά) Εμφάνιση (50 νεώτερων | 50 παλαιότερα) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).- 09:20, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44817 της σελίδας Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Μαγνησίας-Ωίδιο-Θρίπας-Πράσινο σκουλήκι-Αλευρώδης πιπεριάς θερμοκηπίου 02-09-15.pdf ως ελεγμένη
- 09:20, 15 Σεπτεμβρίου 2015 K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) ανέβασε το «Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Μαγνησίας-Ωίδιο-Θρίπας-Πράσινο σκουλήκι-Αλευρώδης πιπεριάς θερμοκηπίου 02-09-15.pdf»
- 09:19, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44815 της σελίδας Thanos ως ελεγμένη
- 09:18, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44814 της σελίδας Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Μαγνησίας-Ωίδιο-Θρίπας-Πράσινο σκουλήκι πιπεριάς υπαίθριας 02-09-15.pdf ως ελεγμένη
- 09:17, 15 Σεπτεμβρίου 2015 K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) ανέβασε το «Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Μαγνησίας-Ωίδιο-Θρίπας-Πράσινο σκουλήκι πιπεριάς υπαίθριας 02-09-15.pdf»
- 09:17, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44812 της σελίδας Thanos ως ελεγμένη
- 09:17, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44811 της σελίδας Thanos ως ελεγμένη
- 09:15, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44810 της σελίδας Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Μαγνησίας-Εχθροί τομάτας υπαίθριας, επιτραπέζιας και βιομηχανικής 02-09-15.pdf ως ελεγμένη
- 09:14, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44809 της σελίδας Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Μαγνησίας-Εχθροί-ασθένειες τομάτας θερμοκηπίου 02-09-15.pdf ως ελεγμένη
- 09:13, 15 Σεπτεμβρίου 2015 K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) ανέβασε το «Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Μαγνησίας-Εχθροί-ασθένειες τομάτας θερμοκηπίου 02-09-15.pdf»
- 09:13, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44807 της σελίδας Thanos ως ελεγμένη
- 09:11, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44806 της σελίδας Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Μαγνησίας-Εχθροί τομάτας υπαίθριας, επιτραπέζιας και βιομηχανικής 02-09-15.pdf ως ελεγμένη
- 09:10, 15 Σεπτεμβρίου 2015 K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) ανέβασε το «Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Μαγνησίας-Εχθροί τομάτας υπαίθριας, επιτραπέζιας και βιομηχανικής 02-09-15.pdf»
- 09:10, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44804 της σελίδας Thanos ως ελεγμένη
- 09:05, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44803 της σελίδας Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Ιωαννίνων-Κόκκινη ψώρα, Παρλατόρια, Μύγα Μεσογείου εσπεριδοειδών 02-09-15.pdf ως ελεγμένη
- 09:04, 15 Σεπτεμβρίου 2015 K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) ανέβασε το «Αρχείο:ΠΚΠΦ&ΠΕ Ιωαννίνων-Κόκκινη ψώρα, Παρλατόρια, Μύγα Μεσογείου εσπεριδοειδών 02-09-15.pdf»
- 09:03, 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44801 της σελίδας Thanos ως ελεγμένη
- 14:23, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44800 της σελίδας Υφή τροφίμων ως ελεγμένη
- 14:22, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44799 της σελίδας Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων ως ελεγμένη
- 14:22, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44798 της σελίδας Υφή τροφίμων ως ελεγμένη
- 14:19, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44797 της σελίδας Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων ως ελεγμένη
- 13:15, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44796 της σελίδας Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων ως ελεγμένη
- 13:04, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44795 της σελίδας Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:33, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44794 της σελίδας Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:17, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44793 της σελίδας Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:17, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44792 της σελίδας Υφή τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:17, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44791 της σελίδας Ιξώδες τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:15, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44790 της σελίδας Υφή τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:14, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44789 της σελίδας Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων ως ελεγμένη
- 09:57, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44788 της σελίδας Υφή τροφίμων ως ελεγμένη
- 09:51, 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44787 της σελίδας Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:52, 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44786 της σελίδας Βελτίωση ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:50, 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44785 της σελίδας Ιξώδες τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:50, 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44784 της σελίδας Ιξώδες τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:49, 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44783 της σελίδας Βελτίωση ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:39, 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44782 της σελίδας Ιξώδες τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:38, 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44781 της σελίδας Βελτίωση ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 15:11, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44780 της σελίδας Βελτίωση ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 13:41, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44779 της σελίδας Βελτίωση ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 12:34, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44778 της σελίδας Ιξώδες τροφίμων ως ελεγμένη
- 12:33, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44777 της σελίδας Μέτρηση ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 12:33, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44776 της σελίδας Μέτρηση ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 11:28, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44775 της σελίδας Μέτρηση ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 10:41, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44774 της σελίδας Μέτρηση ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 09:09, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44773 της σελίδας Ιξώδες τροφίμων ως ελεγμένη
- 09:09, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44772 της σελίδας Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 09:09, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44771 της σελίδας Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 09:08, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44770 της σελίδας Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη
- 09:06, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44769 της σελίδας Ελαττώματα τροφίμων ως ελεγμένη
- 08:49, 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ο P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές) αυτόματα σήμανε την έκδοση 44768 της σελίδας Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων ως ελεγμένη