Ωρίμανση της Παπάγιας

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 13:56, 16 Απριλίου 2015 υπό τον X skiadas (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι καρποί θεωρούνται ώριμοι για κατανάλωση στη ντόπια αγορά, όταν ο φλοιός του καρπού από πράσινος μετατραπεί σε κίτρινο κατά το ήμισυ της επιφάνειας του. Όταν οι καρποί προορίζονται για εξαγωγή συγκομίζονται πιο νωρίς και συγκεκριμένα όταν ο φλοιός του καρπού αλλάξει χρωματισμό στο σημείο του κάλυκα.[1]
Σφάλμα παραπομπής: Υπάρχουν ετικέτες <ref>, αλλά δεν βρέθηκε ετικέτα <references/>.