Αρχείο:Μελέτη των παραγόντων που επιδρούν στην ποιότητα του χοιρινού κρέατος.pdf
Από GAIApedia
Μελέτη_των_παραγόντων_που_επιδρούν_στην_ποιότητα_του_χοιρινού_κρέατος.pdf (μέγεθος αρχείου: 1,09 MB, τύπος MIME: application/pdf)
Ιστορικό αρχείου
Πατήστε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη την χρονική στιγμή.
Ημερομηνία/Ώρα | Διαστάσεις | Χρήστης | Σχόλιο | |
---|---|---|---|---|
τρέχον | 14:27, 20 Φεβρουαρίου 2013 | (1,09 MB) | K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές) |
- Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτό το αρχείο.
Χρήση αρχείου
Οι ακόλουθες 2 σελίδες έχουν συνδέσμους προς αυτό το αρχείο: