Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 18: Γραμμή 18:
 
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
[[πόσο αφορά;
 

Αναθεώρηση της 14:54, 26 Αυγούστου 2015

Το χρώμα είναι ιδιότητα που χαρακτηρίζει την εμφάνιση των προϊόντων και αποδίδεται στο πλάτος του φάσματος του φωτός. Από την πλευρά της φυσικής, το Η τιμή που δόθηκε δεν έγινε κατανοητή.