Πόσο αφορά σε επιχείρηση 30
Μια λίστα όλων των σελίδων που έχουν την ιδιότητα «Πόσο αφορά σε επιχείρηση» με τιμή «30»
- BRC +
- EMAS +
- EPD +
- Globalgap (Eurepgap) +
- IFS +
- ISO 14001:2004 +
- ISO 22000:2005 +
- ISO 22005:2007 +
- ISO 9001:2008 +
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Άλλοι παράγοντες τροφίμων +
- Όγκος τροφίμων +
- Ακτινοβολία και τρόφιμα +
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων +
- Βάρος τροφίμων +
- Βελτίωση γεύσης και οσμής τροφίμων +
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων +
- Βελτίωση χρώματος τροφίμων +
- Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων +
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων +
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων +
- Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων +
- Γεύση και οσμή τροφίμων +
- Γεύση τροφίμων +
- Διαστάσεις τροφίμων +
- Ελαττώματα τροφίμων +
- Επικαιροποιημένος πίνακας με τα επίσημα εργαστήρια για αναλύσεις ΓΤΟ +
- Ιξώδες τροφίμων +
- Κανονισμοί-οδηγίες-αποφάσεις-εγκύκλιοι για γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης +
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων +
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων +
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων +
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων +
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων +
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα +
- Μέτρο 3.5 "Πιλοτικά Σχέδια" +
- Μέτρο 4.1 "Ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών" +
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 4.1: "Ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών" +
- Οσμή τροφίμων +
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων +
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων +
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Υφή τροφίμων +
- Φασματόμετρα +
- Φορείς που σχετίζονται με τη γεωργία +
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων +
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων +
- Χρώμα τροφίμων +