Πόσο αφορά σε πιστοποιητικό φορέα 30
Μια λίστα όλων των σελίδων που έχουν την ιδιότητα «Πόσο αφορά σε πιστοποιητικό φορέα» με τιμή «30»
Προηγούμενος Αποτελέσματα 1– 100 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
Προηγούμενος Αποτελέσματα 1– 100 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
- Agro 3.2 +
- Agro 3.3 +
- Agro 3.4 +
- Agro 3.5 +
- Agro 4.1 +
- Agro 4.2 +
- BRC +
- EMAS +
- EPD +
- Globalgap (Eurepgap) +
- HACCP +
- IFS +
- ISO 14001:2004 +
- ISO 22000:2005 +
- ISO 22005:2007 +
- ISO 9001:2008 +
- Άδεια παρέκκλισης στη βιολογική γεωργία +
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Άλλοι παράγοντες τροφίμων +
- Έλεγχος αξιολόγησης αίτησης πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Έλεγχος επιτήρησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Έντυπα - υποδείγματα για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Όγκος τροφίμων +
- Αιθέρια έλαια +
- Ακτινοβολία και τρόφιμα +
- Ανταλλαγή πληροφοριακών στοιχείων για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Αξιολόγηση αίτησης πιστοποίησης και απαιτούμενων δικαιολογητικών για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Αξιολόγηση ευρημάτων ελέγχου για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων +
- Αρχές συστήματος HACCP +
- Βάρος τροφίμων +
- Βελτίωση γεύσης και οσμής τροφίμων +
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων +
- Βελτίωση χρώματος τροφίμων +
- Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων +
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων +
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων +
- Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων +
- Γεύση και οσμή τροφίμων +
- Γεύση τροφίμων +
- Διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού ολοκληρωμένης διαχείρισης +
- Διαδικασίες έγκρισης - ανάκλησης δραστηριότητας οργανισμών ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας +
- Διαστάσεις τροφίμων +
- Δικαιολογητικά για έγκριση φορέων ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας +
- Εθνική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων +
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για κηπευτικά +
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για φυτά μεγάλης καλλιέργειας +
- Ειδικός έλεγχος για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Ελαττώματα τροφίμων +
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Ενστάσεις προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων +
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Ηλεκτρονική βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού +
- Ιξώδες τροφίμων +
- Καταχώρηση στη βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού +
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων +
- Κοινοτική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων +
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων +
- Μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών +
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων +
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων +
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων +
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα +
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία +
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία - κτηνοτροφία +
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική κτηνοτροφία +
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή +
- Μηχανική παραλαβή αιθέριων ελαίων +
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος +
- Οίνος ΟΠΑΠ +
- Οίνος ΟΠΕ +
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση +
- Οσμή τροφίμων +
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με απόσταξη +
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με εκχύλιση +
- Πολλαπλασιαστικό υλικό στη βιολογική γεωργία (γενικά) +
- Πρακτικές της βιολογικής γεωργίας +
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας +
- Προδιαγραφές προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Προσωρινή - οριστική ανάκληση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 +
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών +
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) +
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων +
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 +
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 +
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας +
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων +
- Τοπικός οίνος +
- Τροποποίηση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ +
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων +
- Τρόποι παραλαβής αιθέριων ελαίων +