Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις 10
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις» με τιμή «10».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Έλεγχος αξιολόγησης αίτησης πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Έλεγχος επιτήρησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Ανταλλαγή πληροφοριακών στοιχείων για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Αξιολόγηση αίτησης πιστοποίησης και απαιτούμενων δικαιολογητικών για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Αξιολόγηση ευρημάτων ελέγχου για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού ολοκληρωμένης διαχείρισης + (10)
- Ειδικός έλεγχος για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Οίνος ΟΠΑΠ + (10)
- Οίνος ΟΠΕ + (10)
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση + (10)
- Ολοκληρωμένη διαχείριση στη φυτική παραγωγή + (10)
- Οφέλη πιστοποίησης ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (10)
- Πλεονεκτήματα προϊόντων ολοκληρωμένης διαχείρισης + (10)
- Προσωρινή - οριστική ανάκληση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) + (10)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (10)
- Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή (γενικά) + (10)
- Τοπικός οίνος + (10)
- Τροποποίηση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Υποβολή αίτησης για ένταξη στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Χορήγηση και ανανέωση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Τρόποι εφαρμογής των λιπασμάτων + (20)
- Ηλιακή ξήρανση + (20)
- Κατάλογοι φυτοπροστατευτικών προϊόντων και βιοκτόνων + (20)
- Γεύση και οσμή τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων + (20)
- Agro 3.4 + (20)
- Άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο κοινοτικού προγράμματος στήριξης για τα Μικρά Νησιά Αιγαίου (ΜΝΑ) + (20)
- Μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (20)
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας + (20)
- Βιομάζα (γενικά) + (20)
- Όγκος τροφίμων + (20)
- Συγκριτική ανάλυση κόστους θέρμανσης θερμοκηπίου με ΓΑΘ ή πετρέλαιο + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.4: "Μέτρα ενίσχυσης της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας" + (20)
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων + (20)
- Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας + (20)
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προέλευσης + (20)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 + (20)
- Επιλογή θέσης τοποθέτησης του λιπάσματος + (20)
- Αγροτικά ηλιακά θερμοκήπια + (20)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών + (20)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 + (20)
- Χρήσιμες συνδέσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας + (20)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος συνδεδεμένης ενίσχυσης για τομάτα μεταποίησης + (20)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Άμεσες ενισχύσεις ΚΑΠ 2014-2020 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 2 + (20)
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (20)
- Θέρμανση θερμοκηπίων με βιομάζα + (20)
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (20)
- Νομικό πλαίσιο χρηματοδότησης ενεργειών ενημέρωσης και προώθησης γεωργικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες + (20)
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (20)
- Τύποι ηλιακών ξηραντηρίων + (20)
- Έντυπα - υποδείγματα για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Γεύση τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές κρέατος + (20)
- Agro 3.5 + (20)
- Αρχές εφαρμογής λιπασμάτων + (20)
- Εξαιρέσεις από τη λήψη άδειας για ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο επιχειρησιακών προγραμμάτων οργανώσεων παραγωγών & ενισχύσεων σε ομάδες παραγωγών για προαναγνώριση + (20)
- Ρόλος του συμβούλου - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Γεωθερμική ενέργεια (γενικά) + (20)
- Διαστάσεις τροφίμων + (20)
- Φορείς που σχετίζονται με τα κτηνιατρικά φάρμακα + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.5: "Κοινωνικοοικονομικές αποζημιώσεις για τη διαχείριση του στόλου" + (20)
- Ακτινοβολία και τρόφιμα + (20)
- Θέρμανση υδατοκαλλιεργειών - ιχθυοκαλλιεργειών με γεωθερμική ενέργεια + (20)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές κονσερβών μανιταριών + (20)
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 + (20)
- Μεταφορά των λιπασμάτων στο έδαφος + (20)
- Εγκατάσταση θερμοκηπίων + (20)
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές σιτηρών + (20)
- Agro 3.1 + (20)
- Υδροηλεκτρική ενέργεια (γενικά) + (20)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 + (20)
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Κοινή Αγροτική Πολιτική και καινοτομία + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 3 + (20)
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (20)
- Συστήματα θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία στα θερμοκήπια + (20)
- Νομοθεσία κτηνιατρικών φαρμάκων + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.1: "Οριστική παύση αλιευτικών δραστηριότητων" + (20)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (20)
- Μέθοδοι ηλιακής ξήρανσης + (20)
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής + (20)
- Οσμή τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές σκόρδων + (20)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (20)