Πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης 20
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης» με τιμή «20».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Άμεσες ενισχύσεις ΚΑΠ 2014-2020 + (20)
- Έλεγχος αξιολόγησης αίτησης πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Έλεγχος επιτήρησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Έντυπα - υποδείγματα για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Αγροδιατροφικές συμπράξεις περιφέρειας + (20)
- Αδειοδότηση παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Αιολική ενέργεια (γενικά) + (20)
- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (γενικά) + (20)
- Ανταλλαγή πληροφοριακών στοιχείων για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Αξιολόγηση αίτησης πιστοποίησης και απαιτούμενων δικαιολογητικών για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Αξιολόγηση ευρημάτων ελέγχου για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Βασικοί συμμετέχοντες στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας + (20)
- Βιομάζα (γενικά) + (20)
- Γεωθερμική ενέργεια (γενικά) + (20)
- Διαδικασία εγγραφής στο φυτοϋγειονομικό μητρώο + (20)
- Διεπαγγελματικές οργανώσεις + (20)
- Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Εθνική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (20)
- Ειδικός έλεγχος για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Εκτροφή βοοειδών + (20)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Εξαιρέσεις από τη λήψη άδειας για ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (20)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Ηλιακή ενέργεια (γενικά) + (20)
- Ηλιακή ξήρανση + (20)
- Κατατάξη έργων ΑΠΕ σε κατηγορίες + (20)
- Κοινή Αγροτική Πολιτική και καινοτομία + (20)
- Κοινοτική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (20)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Μελέτες και πρακτικές συμβουλές φυτοπροστασίας + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων κατακευαστών ξύλινων μέσων συσκευασίας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISPM15 τουFAO + (20)
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (20)
- Νέα από ΕΕ για φυτοϋγειονομικό έλεγχο + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.3: "Μεταποίηση και εμπορία ιχθύων" + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές + (20)
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Οίνος ΟΠΑΠ + (20)
- Οίνος ΟΠΕ + (20)
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Αχαΐας + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ηρακλείου + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Καβάλας + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Μαγνησίας + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου + (20)
- Προσωρινή - οριστική ανάκληση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) + (20)
- Σταθμοί αυτοπαραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 + (20)
- Στόχοι ΚΑΠ 2014-2020 + (20)
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (20)
- Τοπικός οίνος + (20)
- Τροποποίηση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Τύποι βιομάζας + (20)
- Υποβολή αίτησης για ένταξη στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Υποχρεώσεις φυσικού ή νομικού προσώπου που εγγράφεται στο φυτοϋγειονομικό μητρώο + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση αγελαδοτροφικού κλάδου + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση αιγοπροβατοτροφίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση αλιείας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση ιχθυοκαλλιέργειας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση κονικλοτροφίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση μελισσοκομίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση πτηνοτροφίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση σαλιγκαροτροφίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση σηροτροφίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση χοιροτροφίας + (20)
- Φυτοϋγειονομικές απαιτήσεις εξαγωγών + (20)
- Φυτοϋγειονομικό μητρώο + (20)
- Φυτοϋγειονομικός έλεγχος (γενικά) + (20)
- Χορήγηση και ανανέωση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Χρήσιμες συνδέσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας + (20)
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή + (20)
- Μανταρίνι + (30)
- Μέθοδοι συντήρησης χυμού ροδάκινου + (30)
- Συντήρηση αγγουριού θερμοκηπίου + (30)
- Κεράσι + (30)
- Αιθέριο έλαιο εχινάτσεας + (30)
- Κουκί + (30)
- Μήλο + (30)
- Αποθήκευση κρεμμυδιών + (30)
- Επεξεργασία υπολειμμάτων χυμοποιείων + (30)
- Γενικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας ελαιοτριβείων + (30)
- Συντήρηση σπαραγγιού + (30)
- Βίκος προϊόν + (30)
- Νομικό πλαίσιο για τις εγκρίσεις ζωοτροφών + (30)
- Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων + (30)
- Χρήση ελαίου ρετσινολαδιάς + (30)
- Σταφίδα + (30)
- Συντήρηση πιπεριάς θερμοκηπίου + (30)
- Διαδικασία ένταξης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων + (30)
- Αιθέριο έλαιο κορίανδρου + (30)
- Λεύκα προϊόν + (30)
- Πρόπολη + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για τσίχλες + (30)
- Τριαντάφυλλο + (30)
- Αρχές συστήματος HACCP + (30)
- Άνηθος προϊόν + (30)
- Τριφύλλι προϊόν + (30)
- Κυδώνι + (30)
- Προϊόντα καπνού + (30)
- Σιτάρι προϊόν + (30)
- Παρασκευή παγωτού + (30)
- Ποιότητα βαμβακιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο θυμαριού + (30)
- Κενάφ προϊόν + (30)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (30)
- Ψύξη σιτηρών + (30)
- Ανανάς προϊόν + (30)
- Συντήρηση ροδάκινων + (30)
- Αιθέριο έλαιο γλυκάνισου + (30)
- Χρήση μαστίχας + (30)
- Τσίπουρο + (30)
- Ελαιόλαδο και ελιές + (30)
- Αποθήκευση και συντήρηση εσπεριδοειδών + (30)
- Συντήρηση ροδιών + (30)
- Συντήρηση μελιτζάνας + (30)
- Συντήρηση ραπανακιού + (30)
- Συντήρηση σύκων + (30)
- Ονοματολογία τεμαχίων σφάγιου βοοειδούς οπίσθιου τεταρτημορίου + (30)
- Γάλα + (30)
- Αποξήρανση βερύκοκκων + (30)
- Ιπποφαές προϊόν + (30)
- Συντήρηση φράουλας + (30)
- Συντήρηση δέσπολων + (30)
- Έγγραφα εξαγωγής + (30)
- Γυαλί + (30)
- Φυγοκεντρικό σύστημα ελαιοτριβείου δύο φάσεων + (30)
- Μαρούλι προϊόν + (30)
- Ρόβι προϊόν + (30)
- Ξύδι + (30)
- Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου + (30)
- Συντήρηση αγριαγκινάρας + (30)
- Εσωτερικό καφετίασμα ροδιού + (30)
- Αδειοδότηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας ντομάτας + (30)
- Μελιτζάνα θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Colostrum (Πρωτόγαλα αγελάδας, πύαρ) + (30)
- Αποξηραμένα προϊόντα + (30)
- Τριτικάλε προϊόν + (30)
- Μαρμελάδα ακτινίδιο + (30)
- Ομάδα II - Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis + (30)
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών + (30)
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου + (30)
- Συντήρηση αγκινάρας + (30)
- Λίτσι προϊόν + (30)
- Αναλύσεις διμερών εμπορικών ισοζυγίων αγροτικών προϊόντων + (30)
- Παραπροϊόντα + (30)
- Χρήση ελαίου ελαιοκράμβης + (30)
- Κάστανο + (30)
- Αιθέριο έλαιο λεβάντας + (30)
- Συντήρηση ιτιάς + (30)
- Μέλι + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για παγωτά + (30)
- Λινάρι προϊόν + (30)
- Αδειοδότηση σφαγείου + (30)
- Αιθέριο έλαιο μαράθου + (30)
- Μπανάνα + (30)
- Σταφύλι + (30)
- Οίνος, οινοπνευματώδη, χυμοί και νερό + (30)
- Συντήρηση λάχανου + (30)
- Παραγωγή αγελαδινού γάλακτος + (30)
- Συντήρηση πιπεριάς + (30)
- Λάχανο Βρυξελλών προϊόν + (30)
- Φιστίκι + (30)
- Το μετάξι + (30)
- Χρήση προϊόντος switchgrass για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (30)
- Προϊόντα της βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Αρνίσιο κρέας + (30)
- Συντήρηση δαμάσκηνων + (30)
- Στέβια προϊόν + (30)
- Προϊόν βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Συντήρηση στα αχλάδια + (30)
- Τρόποι παραλαβής αιθέριων ελαίων + (30)
- Ξήρανση + (30)
- Εγγραφή στο μητρώο οινοποιητικών επιχειρήσεων + (30)
- Έλεγχος προ της σφαγής + (30)
- Αρμάθιασμα καπνού + (30)
- Νεράντζι + (30)
- Παρασκευή μαρμελάδας ροδάκινου + (30)
- Συσκευασία αγγουριού θερμοκηπίου + (30)
- Βύσσινο + (30)
- Ξηραντήρια και βιομάζα + (30)
- Φακή προϊόν + (30)
- Αχλάδι + (30)
- Πατάτα προϊόν + (30)
- Αποξήρανση σταφίδας + (30)
- Ποιοτικός έλεγχος κατά την παραγωγή ελαιόλαδου + (30)
- Σπαράγγι προϊόν + (30)
- Συντήρηση μπρόκολου + (30)
- Νομικό πλαίσιο για τις ανεπιθύμητες ουσίες των ζωοτροφών + (30)
- Πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου ή εξαγωγής + (30)
- Ρετσινολαδιά προϊόν + (30)
- Όρια μικροοργανισμών στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προιόντα + (30)
- Κρασί + (30)
- Συσκευασία πιπεριάς θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση καρυδιών + (30)
- Αιθέριο έλαιο σατουρέγιας + (30)
- Χρήση προϊόντος ψευδοκακίας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Δηλητήριο + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για υλικά διακόσμησης, επικάλυψης και γέμισης πλην φρούτων + (30)
- Γαρύφαλλο + (30)
- Ατομική επιχείρηση + (30)
- Ιχθυέλαιο + (30)
- Έρπον τριφύλλι προϊόν + (30)
- Συντήρηση κυδωνιών + (30)
- Αυγά στρουθοκαμήλου + (30)
- Συντήρηση ηλίανθου + (30)
- Κυτίο βαμβακιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο βαλσαμόχορτου + (30)
- Χρήση προϊόντος καλαμιού για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Συντήρηση καρπών λωτού + (30)
- Αποθήκευση σιτηρών + (30)
- Συντήρηση ανανά + (30)
- Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης + (30)
- Καρπός κάππαρης + (30)
- Στάδια κατεργασίας μαστίχας + (30)
- Ούζο + (30)
- Βιολογικά προϊόντα + (30)
- Προϊόντα χυμού πορτοκαλιού + (30)
- Άδεια λειτουργίας εργοστασίου ή οινοποιείου για την παρασκευή συμπυκνωμένου γλεύκους + (30)
- Μελιτζάνα προϊόν + (30)
- Ραπανάκι προϊόν + (30)
- Χρήση προϊόντος αγριαγκινάρας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Σύκο + (30)
- Σόργο προϊόν + (30)
- Πρωτόγαλα χοιρομητέρας, Σύσταση-Διαθεσιμότητα + (30)
- Τύποι επιχειρήσεων + (30)
- Αλόη προϊόν + (30)
- Μπιζέλι + (30)
- Επεξεργασία σταφίδας + (30)
- Καθεστώς χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών + (30)
- Μέταλλα + (30)
- Απόβλητα ελαιοτριβείου + (30)
- Το κρέας του αλόγου κι η διατροφική του αξία + (30)
- Συντήρηση ντομάτας + (30)
- Μέτρο 123 "Προστιθέμενη αξία των γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων" + (30)
- Αιθέριο έλαιο δικτάμου + (30)
- Επιφανειακό έγκαυμα ροδιού + (30)
- Στάδια κονσερβοποίησης ροδάκινων + (30)