Πόσο αφορά σε καταναλωτή 20
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε καταναλωτή» με τιμή «20».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- BRC + (20)
- Globalgap (Eurepgap) + (20)
- HACCP + (20)
- IFS + (20)
- ISO 22000:2005 + (20)
- ISO 22005:2007 + (20)
- Όρια μικροοργανισμών στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προιόντα + (20)
- Αγροδιατροφικές συμπράξεις περιφέρειας + (20)
- Αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί + (20)
- Αρχές συστήματος HACCP + (20)
- Γλυκαντικό διάλυμα + (20)
- Γυαλί + (20)
- Δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων + (20)
- Διαδικασίες παραγωγής παρθένου ελαιόλαδου + (20)
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων + (20)
- Εκτρεφόμενα ψάρια και οστρακοειδή + (20)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Επεξεργασία χυμού ροδάκινου + (20)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (20)
- Κανονισμοί-οδηγίες-αποφάσεις-εγκύκλιοι για γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης + (20)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Μέγιστα όρια υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων + (20)
- Μέταλλα + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας + (20)
- Παραγωγή αγελαδινού γάλακτος + (20)
- Παρασκευή βουτύρου + (20)
- Παρασκευή γιαουρτιού + (20)
- Παρασκευή παγωτού + (20)
- Παρασκευή τυριού + (20)
- Ποιοτικός έλεγχος στις εισαγωγές (νομικό πλαίσιο) + (20)
- Ρυπαντές ελαίων - όρια + (20)
- Στάδια βιομηχανικής επεξεργασίας της βιομηχανικής ντομάτας + (20)
- Στάδια κονσερβοποίησης ροδάκινων + (20)
- Στάδια παραγωγής χυμού πορτοκαλιού + (20)
- Στάδια παρασκευής χυμού ροδάκινου + (20)
- Συσκευασία τροφίμων (γενικά) + (20)
- Συσκευασία χυμού πορτοκαλιού + (20)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (20)
- Χαρμάνια καπνού + (20)
- Χαρτί - χαρτόνι + (20)
- Καρπός κάππαρης + (30)
- Λούπινο προϊόν + (30)
- Βασιλικός πολτός + (30)
- Ρετσινολαδιά προϊόν + (30)
- Τριαντάφυλλο + (30)
- Μήλο + (30)
- Κολοκύθι + (30)
- Κορόμηλο + (30)
- Αιθέριο έλαιο δυόσμου + (30)
- Κουκί + (30)
- Καρπός πεκάν + (30)
- Ομάδα IV - Πολυόλες + (30)
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων + (30)
- Νεράντζι + (30)
- Ποιοτικά χαρακτηριστικά του καρπού του σιταριού + (30)
- Υφή τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία σπαραγγιού + (30)
- Αγγούρι θερμοκηπίου + (30)
- Αυγά στρουθοκαμήλου + (30)
- Θεραπευτικές ιδιότητες προϊόντος ευκάλυπτου + (30)
- Φιστίκι + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για προϊόντα κακάο και σοκολάτας + (30)
- Η χρήση του σουσαμιού ως τρόφιμο + (30)
- Προϊόν κρόκου + (30)
- Αβοκάντο προϊόν + (30)
- Ποιότητα ελαιολάδου + (30)
- Διατροφική αξία λεμονιού + (30)
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων + (30)
- Ταραμάς + (30)
- Ραπανάκι προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία κρεμμυδιού + (30)
- Ιτιά προϊόν + (30)
- Χαρακτηριστικά καρπού επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Σόργο προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία χουρμαδιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο κορίανδρου + (30)
- Διατροφική αξία σόγιας + (30)
- Αυγοτάραχο + (30)
- Ντομάτα προϊόν + (30)
- Ακτινίδιο + (30)
- Βρώμη προϊόν + (30)
- Παρατηρητήριο τιμών καταναλωτικών προϊόντων + (30)
- Επιτραπέζια ελιά + (30)
- Πιπεριά προϊόν + (30)
- Αρνίσιο κρέας + (30)
- Αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου + (30)
- Καρπούζι + (30)
- Κεράσι + (30)
- Φασόλι + (30)
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Διαθρεπτική αξία κουνουπιδιού + (30)
- Διαθρεπτική αξία καρπών λωτού + (30)
- Ελαιοκράμβη προϊόν + (30)
- Γεύση και οσμή τροφίμων + (30)
- Μαρούλι προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία γάλακτος + (30)
- Διαθρεπτική αξία πράσου + (30)
- Πεπόνι + (30)
- Διαθρεπτική αξία φουντουκιών + (30)
- Ομάδα Ι πρόσθετων ουσιών + (30)
- Σκουμπρί (Scomber scombrus) + (30)
- Διαθρεπτική αξία στέβιας + (30)
- Ρόδι + (30)
- Είδη ζάχαρης και διατροφική αξία + (30)
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Σαρδέλα (Sardina pilchardus) + (30)
- Ντομάτα θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία αυγού + (30)
- Λεύκα προϊόν + (30)
- Διατροφική αξία ρυζιού + (30)
- Πρόσθετα ζαχαρωδών προϊόντων + (30)
- Διατροφική αξία ατρακτυλίδας + (30)
- Αιθέριο έλαιο εχινάτσεας + (30)
- Μαστίχα + (30)
- Μύδια (Mytilus edulis) + (30)
- Διατροφική αξία πρόβειου γάλακτος + (30)
- Λικέρ ακτινίδιο + (30)
- Κενάφ προϊόν + (30)
- Ούζο + (30)
- Παρασκευή μαρμελάδας ροδάκινου + (30)
- Χουρμάδι + (30)
- Αιθέριο έλαιο κριτάμου + (30)
- Φράουλα + (30)
- Δαμάσκηνο + (30)
- Θρεπτική αξία ξυδιού + (30)
- Όγκος τροφίμων + (30)
- Διατροφική αξία των ψαριών + (30)
- Λαθούρι προϊόν + (30)
- Γύρη + (30)
- Χρήση προϊόντος μίσχανθου για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Γαρύφαλλο + (30)
- Θρεπτική αξία μήλου + (30)
- Διατροφική αξία μελιτζάνας + (30)
- Διατροφική αξία κορόμηλου + (30)
- Αιθέριο έλαιο ρίγανης + (30)
- Θρεπτική αξία κουκιών + (30)
- Colostrum (Πρωτόγαλα αγελάδας, πύαρ) + (30)
- Υλικά συσκευασίας + (30)
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων + (30)
- Κίτρο + (30)
- Διαθρεπτική αξία ηλιόσπορου + (30)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (30)
- Σπαράγγι προϊόν + (30)
- Φασόλι θερμοκηπίου + (30)
- Δέρμα στρουθοκαμήλου + (30)
- Ευκάλυπτος προϊόν + (30)
- Αφλατοξίνες στα φιστίκια + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για τσίχλες + (30)
- Διατροφική αξία σουσαμιού + (30)
- Αλόη προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία λίτσι + (30)
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου + (30)
- Διατροφική αξία μανταρινού + (30)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Καρότο προϊόν + (30)
- Διαθρεπτική αξία ραδικιού + (30)
- Πατάτα προϊόν + (30)
- Χρήση προϊόντος λεύκας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Διαθρεπτική αξία αγγουριού + (30)
- Διαθρεπτική αξία γκουάβας + (30)
- Αιθέριο έλαιο σατουρέγιας + (30)
- Διαθρεπτική αξία αντιδιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο μαράθου + (30)
- Διατροφική αξία βόειου κρέατος + (30)
- Διαθρεπτική αξία ακτινιδίων + (30)
- Θρεπτική αξία βρώμης + (30)
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών + (30)
- Ελαιόκαρπος + (30)
- Σταφίδα + (30)
- Διατροφική αξία αρνίσιου κρέατος + (30)
- Αιθέριο έλαιο βασιλικού + (30)
- Διατροφική αξία αυγοτάραχου + (30)
- Βύσσινο + (30)
- Θρεπτική αξία σταφίδας + (30)
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Αγελαδινό γάλα + (30)
- Κουνουπίδι προϊόν + (30)