Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις 10
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις» με τιμή «10».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Έλεγχος αξιολόγησης αίτησης πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Έλεγχος επιτήρησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Ανταλλαγή πληροφοριακών στοιχείων για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Αξιολόγηση αίτησης πιστοποίησης και απαιτούμενων δικαιολογητικών για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Αξιολόγηση ευρημάτων ελέγχου για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού ολοκληρωμένης διαχείρισης + (10)
- Ειδικός έλεγχος για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Οίνος ΟΠΑΠ + (10)
- Οίνος ΟΠΕ + (10)
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση + (10)
- Ολοκληρωμένη διαχείριση στη φυτική παραγωγή + (10)
- Οφέλη πιστοποίησης ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (10)
- Πλεονεκτήματα προϊόντων ολοκληρωμένης διαχείρισης + (10)
- Προσωρινή - οριστική ανάκληση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) + (10)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (10)
- Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή (γενικά) + (10)
- Τοπικός οίνος + (10)
- Τροποποίηση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Υποβολή αίτησης για ένταξη στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Χορήγηση και ανανέωση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (10)
- Τρόποι εφαρμογής των λιπασμάτων + (20)
- Ηλιακή ξήρανση + (20)
- Κατάλογοι φυτοπροστατευτικών προϊόντων και βιοκτόνων + (20)
- Γεύση και οσμή τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων + (20)
- Agro 3.4 + (20)
- Άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο κοινοτικού προγράμματος στήριξης για τα Μικρά Νησιά Αιγαίου (ΜΝΑ) + (20)
- Μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (20)
- Μητρώο επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων υδατοκαλλιέργειας κατόχων κτηνιατρικής άδειας + (20)
- Βιομάζα (γενικά) + (20)
- Όγκος τροφίμων + (20)
- Συγκριτική ανάλυση κόστους θέρμανσης θερμοκηπίου με ΓΑΘ ή πετρέλαιο + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.4: "Μέτρα ενίσχυσης της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας" + (20)
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων + (20)
- Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας + (20)
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προέλευσης + (20)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 + (20)
- Επιλογή θέσης τοποθέτησης του λιπάσματος + (20)
- Αγροτικά ηλιακά θερμοκήπια + (20)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών + (20)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 + (20)
- Χρήσιμες συνδέσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας + (20)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος συνδεδεμένης ενίσχυσης για τομάτα μεταποίησης + (20)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Άμεσες ενισχύσεις ΚΑΠ 2014-2020 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 2 + (20)
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (20)
- Θέρμανση θερμοκηπίων με βιομάζα + (20)
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (20)
- Νομικό πλαίσιο χρηματοδότησης ενεργειών ενημέρωσης και προώθησης γεωργικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες + (20)
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (20)
- Τύποι ηλιακών ξηραντηρίων + (20)
- Έντυπα - υποδείγματα για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Γεύση τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές κρέατος + (20)
- Agro 3.5 + (20)
- Αρχές εφαρμογής λιπασμάτων + (20)
- Εξαιρέσεις από τη λήψη άδειας για ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο επιχειρησιακών προγραμμάτων οργανώσεων παραγωγών & ενισχύσεων σε ομάδες παραγωγών για προαναγνώριση + (20)
- Ρόλος του συμβούλου - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Γεωθερμική ενέργεια (γενικά) + (20)
- Διαστάσεις τροφίμων + (20)
- Φορείς που σχετίζονται με τα κτηνιατρικά φάρμακα + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.5: "Κοινωνικοοικονομικές αποζημιώσεις για τη διαχείριση του στόλου" + (20)
- Ακτινοβολία και τρόφιμα + (20)
- Θέρμανση υδατοκαλλιεργειών - ιχθυοκαλλιεργειών με γεωθερμική ενέργεια + (20)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές κονσερβών μανιταριών + (20)
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 + (20)
- Μεταφορά των λιπασμάτων στο έδαφος + (20)
- Εγκατάσταση θερμοκηπίων + (20)
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές σιτηρών + (20)
- Agro 3.1 + (20)
- Υδροηλεκτρική ενέργεια (γενικά) + (20)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 + (20)
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Κοινή Αγροτική Πολιτική και καινοτομία + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 3 + (20)
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (20)
- Συστήματα θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία στα θερμοκήπια + (20)
- Νομοθεσία κτηνιατρικών φαρμάκων + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.1: "Οριστική παύση αλιευτικών δραστηριότητων" + (20)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (20)
- Μέθοδοι ηλιακής ξήρανσης + (20)
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής + (20)
- Οσμή τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές σκόρδων + (20)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (20)
- Γενικές πληροφορίες για την εφαρμογή ορθολογιστικής λίπανσης + (20)
- Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγραμμάτων οργανώσεων ελαιουργικών φορέων + (20)
- Ρόλος του επιβλέποντα - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Ηλιακή ενέργεια (γενικά) + (20)
- Άλλοι παράγοντες τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ενιαίας ενίσχυσης + (20)
- Διαδικασία ένταξης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.1: "Υδατοκαλλιέργεια" + (20)
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (20)
- Ξήρανση αγροτικών προϊόντων με γεωθερμική ενέργεια + (20)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος εξαγωγικών επιστροφών προϊόντων εκτός παραρτήματος Ι της συνθήκης + (20)
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών + (20)
- Γενικές πληροφορίες για την μεταφορά των λιπασμάτων στο έδαφος + (20)
- Ηλιακά συστήματα θέρμανσης και δροσισμού στα θερμοκήπια + (20)
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ρυζιού + (20)
- Agro 3.2 + (20)
- Βασικοί συμμετέχοντες στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας + (20)
- Ελαττώματα τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος αναδιάρθρωσης & μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων + (20)
- Μελέτες και πρακτικές συμβουλές για την ολοκληρωμένη διαχείριση + (20)
- Σύστημα γεωργικών συμβουλών + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 4 + (20)
- Βελτίωση χρώματος τροφίμων + (20)
- Τύποι βιομάζας + (20)
- Στόχοι ΚΑΠ 2014-2020 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.2: "Προσωρινή παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων" + (20)
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων + (20)
- Αποξηραμένα προϊόντα + (20)
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή + (20)
- Βελτίωση γεύσης και οσμής τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές μήλων + (20)
- Agro 4.1 + (20)
- Αλληλεπίδραση φυτών - θρεπτικών στοιχείων + (20)
- Σταθμοί αυτοπαραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Ιξώδες τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος προώθησης και προβολής ελληνικών οίνων με γεωγραφική ένδειξη σε τρίτες χώρες + (20)
- Ρόλος του επικεφαλής στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (γενικά) + (20)
- Χρώμα τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ειδικής ενίσχυσης για το βαμβάκι + (20)
- Κατάλογος οργανισμών ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.2: "Αλιεία εσωτερικών υδάτων" + (20)
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας + (20)
- Φασματόμετρα + (20)
- Εφαρμογές της γεωθερμικής ενέργειας στις καλλιέργειες ανοιχτού τύπου + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές + (20)
- Δείκτης αλατότητας + (20)
- Μειονεκτήματα εφαρμογής ηλιακών συστημάτων στα θερμοκήπια + (20)
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές - εξαγωγές ζάχαρης + (20)
- Agro 3.3 + (20)
- Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) + (20)
- Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος εκρίζωσης αμπελουργικών εκτάσεων + (20)
- Υποβολή και αξιολόγηση αίτησης ένταξης στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (20)
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων + (20)
- Αιολική ενέργεια (γενικά) + (20)
- Βάρος τροφίμων + (20)
- Θέρμανση θερμοκηπίων με ελαιοπυρηνόξυλο + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρων αγροτικής ανάπτυξης άξονα 1 + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 1.3: "Επενδύσεις επι αλιευτικών σκαφών και επιλεκτικότητα των αλιευτικών εργαλείων" + (20)
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων + (20)
- Θέρμανση θερμοκηπίων με τη χρήση γεωθερμικής ενέργειας + (20)
- Ενστάσεις προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος πιστοποιητικών στις εισαγωγές μπανάνας + (20)
- Agro 4.2 + (20)
- Χαρακτηριστικά εδάφους + (20)
- Αγροτικά θερμοκήπια + (20)
- Υφή τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας + (20)
- Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία + (20)
- Αδειοδότηση παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος ενίσχυσης για παραγωγούς ζαχαρότευτλων + (20)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.3: "Μεταποίηση και εμπορία ιχθύων" + (20)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (20)
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (20)
- Ξηραντήρια και βιομάζα + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων φορέων πιστοποίησης για το Agro 2 + (20)
- Νομικό πλαίσιο ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα της παραγωγής γεωργικών προϊόντων + (20)
- Συντήρηση σύκων + (30)
- Τριφύλλι προϊόν + (30)
- Αγροτικές ενισχύσεις ΣΑΟ φυτικής παραγωγής + (30)
- Κρασί + (30)
- Προϊόντα στρουθοκαμήλου + (30)
- Συντήρηση μελιτζάνας θερμοκηπίου + (30)
- Αποξήρανση βερύκοκκων + (30)
- Συντήρηση κενάφ + (30)
- Διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης φακέλου καταχώρησης ονομασίας ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Προφίλ και χαρακτηριστικά αγροτουρίστα + (30)
- Παρατηρητήριο τιμών καταναλωτικών προϊόντων + (30)
- Πιθανές ασθένειες κατά τη συντήρηση των ροδιών + (30)
- Συντήρηση αντιδιού + (30)
- Μέτρο 3.1 "Συλλογικές δράσεις (Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος)" + (30)
- Συντήρηση κολοκυθιών + (30)
- Πρόγραμμα εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές + (30)
- Ραδίκι προϊόν + (30)
- Αμύγδαλο + (30)
- Συντήρηση ρετσινολαδιάς + (30)
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Αγελαδινό γάλα + (30)
- Συντήρηση χουρμαδιού + (30)
- Επιχειρησιακά προγράμματα οργανώσεων παραγωγών & ενίσχυση σε ομάδες παραγωγών για προαναγνώριση + (30)
- Συντήρηση σπαραγγιού + (30)
- Συντήρηση ακτινιδίων + (30)
- Ρόβι προϊόν + (30)
- Συντήρηση κάστανων + (30)
- Λάχανο προϊόν + (30)
- Χρήσιμες συνδέσεις εισαγωγών-εξαγωγών + (30)
- Πράσο προϊόν + (30)
- Κορόμηλο + (30)
- EMAS + (30)
- Κουκί + (30)
- Καρπός λωτού + (30)
- Λίτσι προϊόν + (30)
- Συντήρηση φιστικιών + (30)
- Αγγούρι + (30)
- Αχλάδι + (30)
- Τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα γενικά + (30)
- Κολοκύθι θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση ροδάκινων + (30)
- Ιτιά προϊόν + (30)
- Εθνικό μητρώο συλλογικών αγροτικών οργανώσεων + (30)
- Χρηματοδοτήσεις - κανονισμοί αγροτουρισμού + (30)
- Μανταρίνι + (30)
- Μπανάνα + (30)
- Σύγκληση γενικής συνέλευσης συνεταιρισμού + (30)
- Συντήρηση πιπεριάς + (30)
- Γαλακτοκομικά προϊόντα + (30)
- Ντομάτα θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Βύσσινο + (30)
- Αγριαγκινάρα προϊόν + (30)
- Διαδικασία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων + (30)
- Συντήρηση καρότου + (30)
- Συντήρηση τριαντάφυλλου + (30)
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 για φυτική παραγωγή + (30)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 3.1: "Συλλογικές δράσεις (Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος)" + (30)
- Σκόρδο προϊόν + (30)
- Καπνός προϊόν + (30)
- Συντήρηση καρπών πεκάν + (30)
- Ηλίανθος προϊόν + (30)
- Αποθήκευση ελαιολάδου + (30)
- Καρπός αρώνιας + (30)
- Χουρμάδι + (30)