Πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης 20
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης» με τιμή «20».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Άμεσες ενισχύσεις ΚΑΠ 2014-2020 + (20)
- Έλεγχος αξιολόγησης αίτησης πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Έλεγχος επιτήρησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Έντυπα - υποδείγματα για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Αγροδιατροφικές συμπράξεις περιφέρειας + (20)
- Αδειοδότηση παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Αιολική ενέργεια (γενικά) + (20)
- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (γενικά) + (20)
- Ανταλλαγή πληροφοριακών στοιχείων για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Αξιολόγηση αίτησης πιστοποίησης και απαιτούμενων δικαιολογητικών για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Αξιολόγηση ευρημάτων ελέγχου για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Βασικοί συμμετέχοντες στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας + (20)
- Βιομάζα (γενικά) + (20)
- Γεωθερμική ενέργεια (γενικά) + (20)
- Διαδικασία εγγραφής στο φυτοϋγειονομικό μητρώο + (20)
- Διεπαγγελματικές οργανώσεις + (20)
- Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Εθνική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (20)
- Ειδικός έλεγχος για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Εκτροφή βοοειδών + (20)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Εξαιρέσεις από τη λήψη άδειας για ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (20)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Ηλιακή ενέργεια (γενικά) + (20)
- Ηλιακή ξήρανση + (20)
- Κατατάξη έργων ΑΠΕ σε κατηγορίες + (20)
- Κοινή Αγροτική Πολιτική και καινοτομία + (20)
- Κοινοτική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (20)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Μελέτες και πρακτικές συμβουλές φυτοπροστασίας + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων κατακευαστών ξύλινων μέσων συσκευασίας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISPM15 τουFAO + (20)
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (20)
- Νέα από ΕΕ για φυτοϋγειονομικό έλεγχο + (20)
- Νομικό πλαίσιο καθεστώτος χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών + (20)
- Νομικό πλαίσιο μέτρου 2.3: "Μεταποίηση και εμπορία ιχθύων" + (20)
- Νομικό πλαίσιο προγράμματος εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές + (20)
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (20)
- Οίνος ΟΠΑΠ + (20)
- Οίνος ΟΠΕ + (20)
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Αχαΐας + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ηρακλείου + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Καβάλας + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Μαγνησίας + (20)
- Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου + (20)
- Προσωρινή - οριστική ανάκληση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) + (20)
- Σταθμοί αυτοπαραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ + (20)
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 + (20)
- Στόχοι ΚΑΠ 2014-2020 + (20)
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (20)
- Τοπικός οίνος + (20)
- Τροποποίηση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Τύποι βιομάζας + (20)
- Υποβολή αίτησης για ένταξη στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Υποχρεώσεις φυσικού ή νομικού προσώπου που εγγράφεται στο φυτοϋγειονομικό μητρώο + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση αγελαδοτροφικού κλάδου + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση αιγοπροβατοτροφίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση αλιείας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση ιχθυοκαλλιέργειας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση κονικλοτροφίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση μελισσοκομίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση πτηνοτροφίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση σαλιγκαροτροφίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση σηροτροφίας + (20)
- Υφιστάμενη κατάσταση χοιροτροφίας + (20)
- Φυτοϋγειονομικές απαιτήσεις εξαγωγών + (20)
- Φυτοϋγειονομικό μητρώο + (20)
- Φυτοϋγειονομικός έλεγχος (γενικά) + (20)
- Χορήγηση και ανανέωση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (20)
- Χρήσιμες συνδέσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας + (20)
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή + (20)
- Μανταρίνι + (30)
- Μέθοδοι συντήρησης χυμού ροδάκινου + (30)
- Συντήρηση αγγουριού θερμοκηπίου + (30)
- Κεράσι + (30)
- Αιθέριο έλαιο εχινάτσεας + (30)
- Κουκί + (30)
- Μήλο + (30)
- Αποθήκευση κρεμμυδιών + (30)
- Επεξεργασία υπολειμμάτων χυμοποιείων + (30)
- Γενικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας ελαιοτριβείων + (30)
- Συντήρηση σπαραγγιού + (30)
- Βίκος προϊόν + (30)
- Νομικό πλαίσιο για τις εγκρίσεις ζωοτροφών + (30)
- Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων + (30)
- Χρήση ελαίου ρετσινολαδιάς + (30)
- Σταφίδα + (30)
- Συντήρηση πιπεριάς θερμοκηπίου + (30)
- Διαδικασία ένταξης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων + (30)
- Αιθέριο έλαιο κορίανδρου + (30)
- Λεύκα προϊόν + (30)
- Πρόπολη + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για τσίχλες + (30)
- Τριαντάφυλλο + (30)
- Αρχές συστήματος HACCP + (30)
- Άνηθος προϊόν + (30)
- Τριφύλλι προϊόν + (30)
- Κυδώνι + (30)
- Προϊόντα καπνού + (30)
- Σιτάρι προϊόν + (30)
- Παρασκευή παγωτού + (30)
- Ποιότητα βαμβακιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο θυμαριού + (30)
- Κενάφ προϊόν + (30)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (30)
- Ψύξη σιτηρών + (30)
- Ανανάς προϊόν + (30)
- Συντήρηση ροδάκινων + (30)
- Αιθέριο έλαιο γλυκάνισου + (30)
- Χρήση μαστίχας + (30)
- Τσίπουρο + (30)
- Ελαιόλαδο και ελιές + (30)
- Αποθήκευση και συντήρηση εσπεριδοειδών + (30)
- Συντήρηση ροδιών + (30)
- Συντήρηση μελιτζάνας + (30)
- Συντήρηση ραπανακιού + (30)
- Συντήρηση σύκων + (30)
- Ονοματολογία τεμαχίων σφάγιου βοοειδούς οπίσθιου τεταρτημορίου + (30)
- Γάλα + (30)
- Αποξήρανση βερύκοκκων + (30)
- Ιπποφαές προϊόν + (30)
- Συντήρηση φράουλας + (30)
- Συντήρηση δέσπολων + (30)
- Έγγραφα εξαγωγής + (30)
- Γυαλί + (30)
- Φυγοκεντρικό σύστημα ελαιοτριβείου δύο φάσεων + (30)
- Μαρούλι προϊόν + (30)
- Ρόβι προϊόν + (30)
- Ξύδι + (30)
- Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου + (30)
- Συντήρηση αγριαγκινάρας + (30)
- Εσωτερικό καφετίασμα ροδιού + (30)
- Αδειοδότηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας ντομάτας + (30)
- Μελιτζάνα θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Colostrum (Πρωτόγαλα αγελάδας, πύαρ) + (30)
- Αποξηραμένα προϊόντα + (30)
- Τριτικάλε προϊόν + (30)
- Μαρμελάδα ακτινίδιο + (30)
- Ομάδα II - Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis + (30)
- Μητρώο ενώσεων καταναλωτών + (30)
- Ποιοτικές κατηγορίες ελαιολάδου + (30)
- Συντήρηση αγκινάρας + (30)
- Λίτσι προϊόν + (30)
- Αναλύσεις διμερών εμπορικών ισοζυγίων αγροτικών προϊόντων + (30)
- Παραπροϊόντα + (30)
- Χρήση ελαίου ελαιοκράμβης + (30)
- Κάστανο + (30)
- Αιθέριο έλαιο λεβάντας + (30)
- Συντήρηση ιτιάς + (30)
- Μέλι + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για παγωτά + (30)
- Λινάρι προϊόν + (30)
- Αδειοδότηση σφαγείου + (30)
- Αιθέριο έλαιο μαράθου + (30)
- Μπανάνα + (30)
- Σταφύλι + (30)
- Οίνος, οινοπνευματώδη, χυμοί και νερό + (30)
- Συντήρηση λάχανου + (30)
- Παραγωγή αγελαδινού γάλακτος + (30)
- Συντήρηση πιπεριάς + (30)
- Λάχανο Βρυξελλών προϊόν + (30)
- Φιστίκι + (30)
- Το μετάξι + (30)
- Χρήση προϊόντος switchgrass για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (30)
- Προϊόντα της βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Αρνίσιο κρέας + (30)
- Συντήρηση δαμάσκηνων + (30)
- Στέβια προϊόν + (30)
- Προϊόν βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Συντήρηση στα αχλάδια + (30)
- Τρόποι παραλαβής αιθέριων ελαίων + (30)
- Ξήρανση + (30)
- Εγγραφή στο μητρώο οινοποιητικών επιχειρήσεων + (30)
- Έλεγχος προ της σφαγής + (30)
- Αρμάθιασμα καπνού + (30)
- Νεράντζι + (30)
- Παρασκευή μαρμελάδας ροδάκινου + (30)
- Συσκευασία αγγουριού θερμοκηπίου + (30)
- Βύσσινο + (30)
- Ξηραντήρια και βιομάζα + (30)
- Φακή προϊόν + (30)
- Αχλάδι + (30)
- Πατάτα προϊόν + (30)
- Αποξήρανση σταφίδας + (30)
- Ποιοτικός έλεγχος κατά την παραγωγή ελαιόλαδου + (30)
- Σπαράγγι προϊόν + (30)
- Συντήρηση μπρόκολου + (30)
- Νομικό πλαίσιο για τις ανεπιθύμητες ουσίες των ζωοτροφών + (30)
- Πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου ή εξαγωγής + (30)
- Ρετσινολαδιά προϊόν + (30)
- Όρια μικροοργανισμών στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προιόντα + (30)
- Κρασί + (30)
- Συσκευασία πιπεριάς θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση καρυδιών + (30)
- Αιθέριο έλαιο σατουρέγιας + (30)
- Χρήση προϊόντος ψευδοκακίας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Δηλητήριο + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για υλικά διακόσμησης, επικάλυψης και γέμισης πλην φρούτων + (30)
- Γαρύφαλλο + (30)
- Ατομική επιχείρηση + (30)
- Ιχθυέλαιο + (30)
- Έρπον τριφύλλι προϊόν + (30)
- Συντήρηση κυδωνιών + (30)
- Αυγά στρουθοκαμήλου + (30)
- Συντήρηση ηλίανθου + (30)
- Κυτίο βαμβακιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο βαλσαμόχορτου + (30)
- Χρήση προϊόντος καλαμιού για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Συντήρηση καρπών λωτού + (30)
- Αποθήκευση σιτηρών + (30)
- Συντήρηση ανανά + (30)
- Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης + (30)
- Καρπός κάππαρης + (30)
- Στάδια κατεργασίας μαστίχας + (30)
- Ούζο + (30)
- Βιολογικά προϊόντα + (30)
- Προϊόντα χυμού πορτοκαλιού + (30)
- Άδεια λειτουργίας εργοστασίου ή οινοποιείου για την παρασκευή συμπυκνωμένου γλεύκους + (30)
- Μελιτζάνα προϊόν + (30)
- Ραπανάκι προϊόν + (30)
- Χρήση προϊόντος αγριαγκινάρας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Σύκο + (30)
- Σόργο προϊόν + (30)
- Πρωτόγαλα χοιρομητέρας, Σύσταση-Διαθεσιμότητα + (30)
- Τύποι επιχειρήσεων + (30)
- Αλόη προϊόν + (30)
- Μπιζέλι + (30)
- Επεξεργασία σταφίδας + (30)
- Καθεστώς χορήγησης ενίσχυσης στα πλαίσια της κοινής οργάνωσης αγοράς στον τομέα των αποξηραμένων χορτονομών + (30)
- Μέταλλα + (30)
- Απόβλητα ελαιοτριβείου + (30)
- Το κρέας του αλόγου κι η διατροφική του αξία + (30)
- Συντήρηση ντομάτας + (30)
- Μέτρο 123 "Προστιθέμενη αξία των γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων" + (30)
- Αιθέριο έλαιο δικτάμου + (30)
- Επιφανειακό έγκαυμα ροδιού + (30)
- Στάδια κονσερβοποίησης ροδάκινων + (30)
- Συντήρηση κολοκυθιού θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση αμυγδάλων + (30)
- Αιθέριο έλαιο βαλεριάνας + (30)
- Συντήρηση πεπονιού + (30)
- Γλυκό κουταλιού ακτινίδιο + (30)
- Ομάδα III - Χρωστικές τροφίμων με συνδυασμένο ανώτατο επιτρεπτό επίπεδο + (30)
- Χοιρινό κρέας + (30)
- Αγκινάρα προϊόν + (30)
- Αράπικο φιστίκι + (30)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Προγράμματα ασφάλισης βραχυπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων + (30)
- Ελαιοκράμβη προϊόν + (30)
- Συντήρηση κάστανων + (30)
- Καλλυντικά από μετάξι + (30)
- Ιτιά προϊόν + (30)
- Βασιλικός πολτός + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ εξαιρετικής ποιότητας + (30)
- Καρπός Ατρακτυλίδας + (30)
- Αδειοδότηση επιχειρήσεων μεταποίησης - τυποποίησης (υγειονομικού ενδιαφέροντος) + (30)
- Μαϊντανός προϊόν + (30)
- Συντήρηση αβοκάντο + (30)
- Χαρακτηριστικά καρπού επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Προϊόντα στρουθοκαμήλου + (30)
- Λάχανο προϊόν + (30)
- Παρασκευή βουτύρου + (30)
- Αραβόσιτος προϊόν + (30)
- Συντήρηση ντομάτας θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση φιστικιών + (30)
- Αιθέριο έλαιο λουίζας + (30)
- Switchgrass προϊόν + (30)
- Agro 4.2 + (30)
- Ρυπαντές ελαίων - όρια + (30)
- Συντήρηση μάνγκο + (30)
- Αποξήρανση δαμάσκηνων + (30)
- Ξήρανση στέβιας + (30)
- Σόγια προϊόν + (30)
- Χρήσιμες συνδέσεις εισαγωγών-εξαγωγών + (30)
- Μηχανική παραλαβή αιθέριων ελαίων + (30)
- Αποθήκευση-Συντήρηση επιτραπέζιων σταφυλιών + (30)
- Βασικές υποχρεώσεις οινοποιών + (30)
- Προστασία των ζώων κατά τη σφαγή + (30)
- Χαρμάνια καπνού + (30)
- Κίτρο + (30)
- SWOT ανάλυση κλάδου κονσερβοποίησης ροδάκινου στην Ελλάδα + (30)
- Αγγούρι θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση βύσσινων + (30)
- Αιθέριο έλαιο γιασεμιού + (30)
- Συντήρηση καρπουζιού + (30)
- Επιτραπέζια ελιά + (30)
- Συντήρηση πατάτας + (30)
- Υλικά συσκευασίας + (30)
- Τύποι ελαιοτριβείων + (30)
- Συντήρηση παντζαριού + (30)
- Μπρόκολο προϊόν + (30)
- Νομικό πλαίσιο για τις πρόσθετες ύλες των ζωοτροφών + (30)
- Μητρώο συναλλασομμένων του ΟΠΕΚΕΠΕ + (30)
- Συντήρηση μίσχανθου + (30)
- Αιγοπρόβειο γάλα + (30)
- Κανονισμοί - χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων + (30)
- Πιπεριά θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Καρύδι + (30)
- Τύποι ηλιακών ξηραντηρίων + (30)
- Ψευδοκακία προϊόν + (30)
- Ακτινίδιο + (30)
- Κεχρί προϊόν + (30)
- Συντήρηση γαρύφαλλου + (30)
- Σύσπορο βαμβάκι + (30)
- Σέλινο προϊόν + (30)
- Αλεξανδρινό τριφύλλι προϊόν + (30)
- Διαδικασία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων + (30)
- Τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα γενικά + (30)
- Ηλίανθος προϊόν + (30)
- Δείκτης micronaire + (30)
- Υδροηλεκτρική ενέργεια (γενικά) + (30)
- Συντήρηση καλαμιού + (30)
- Τεχνητή ωρίμανση καρπών λωτού + (30)
- Κίνδυνοι των αποθηκευμένων σιτηρών + (30)
- Γκουάβα προϊόν + (30)
- Ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία + (30)
- Αιθέριο έλαιο μαντζουράνας + (30)
- Μαστίχα + (30)
- Χημική σύσταση ελαιολάδου + (30)
- Γαλακτοκομικά προϊόντα + (30)
- Συσκευασία χυμού πορτοκαλιού + (30)
- Άδεια εμφιάλωσης της πλήρως μετουσιωμένης αιθυλικής αλκοόλης (φωτιστικό οινόπνευμα) + (30)
- Επείγουσα σφαγή στο σφαγείο + (30)
- Συντήρηση ραδικιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο δυόσμου + (30)
- Αγριαγκινάρα προϊόν + (30)
- Ξήρανση σύκων + (30)
- Συντήρηση αγγουριού + (30)
- Μάνγκο προϊόν + (30)
- Ομόρρυθμη εταιρεία + (30)
- Επεξεργασία αλόης + (30)
- Φράουλα + (30)
- Αποθήκευση και μεταφορά ελαιοκάρπου + (30)
- Πρόγραμμα εφοδιασμού νησιών αιγαίου πελάγους με άλευρα και ζωοτροφές + (30)
- Πλαστικά + (30)
- Προδιαγραφές οινοποιείων για την έκδοση βεβαίωσης καταλληλότητας + (30)
- Συντήρηση κολοκυθιών + (30)
- Ντομάτα προϊόν + (30)
- Μέτρο 312 "Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων" + (30)
- Πορτοκάλι + (30)
- Στάδια παρασκευής χυμού ροδάκινου + (30)
- Συσκευασία κολοκυθιού θερμοκηπίου + (30)
- Αμύγδαλο + (30)
- Ξήρανση αγροτικών προϊόντων με γεωθερμική ενέργεια + (30)
- Πεπόνι + (30)
- Λικέρ ακτινίδιο + (30)
- Ομάδα IV - Πολυόλες + (30)
- Διαδικασίες παραγωγής παρθένου ελαιόλαδου + (30)
- Συντήρηση σπανακιού + (30)
- Συντήρηση κουνουπιδιού + (30)
- Νομικό πλαίσιο για τους ελέγχους ζωοτροφών + (30)
- Πρόγραμμα ασφάλισης μεσο - μακροπρόθεσμων εξαγωγικών πιστώσεων + (30)
- Κριθάρι προϊόν + (30)
- Φουντούκι + (30)
- Αιθέριο έλαιο μέντας + (30)
- Χρήση προϊόντος λεύκας για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Γύρη + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου + (30)
- Καρπός σουσαμιού + (30)
- Γενικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών + (30)
- Χαβιάρι + (30)
- Λειμώνιο τριφύλλι προϊόν + (30)
- Εμπορικοί τύποι επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Τυποποιημένα τρόφιμα + (30)
- Συντήρηση ζαχαρότευτλου + (30)
- Παρασκευή γιαουρτιού + (30)
- Πιπεριά προϊόν + (30)
- Συσκευασία ντομάτας θερμοκηπίου + (30)
- Τεχνολογικά χαρακτηριστικά βαμβακιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου + (30)
- Συντήρηση κενάφ + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 + (30)
- Σημεία ελέγχου κατά την τυποποίηση ελαιόλαδου και πυρηνελαίων + (30)
- Μύρτιλο προϊόν + (30)
- Δαμάσκηνο + (30)
- Αγελαδινό γάλα + (30)
- Συντήρηση αντιδιού + (30)
- Νομικό πλαίσιο για τους γενετικώς τροποιημένους οργανισμούς των ζωοτροφών + (30)
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με απόσταξη + (30)
- Αποθήκευση σταφίδας + (30)
- Άδεια λειτουργίας εργαστηρίου εμφιάλωσης οίνων και βερμούτ + (30)
- Έλεγχος μετά τη σφαγή + (30)
- Παρασκευή τσιγάρου και συνέπειες καπνίσματος + (30)
- Καρπός φράπα + (30)
- Τύποι σφαγείου θηλαστικών + (30)
- Συντήρηση φασολιού θερμοκηπίου + (30)
- Βερύκοκκο + (30)
- Επεξεργασία κρόκου + (30)
- Καρπούζι + (30)
- Τυποποίηση μήλων + (30)
- Σκόρδο προϊόν + (30)
- Μπάμια προϊόν + (30)
- Παραδοσιακό σύστημα πίεσης ελαιοτριβείου + (30)
- Παντζάρι προϊόν + (30)
- Λούπινο προϊόν + (30)
- Νομικό πλαίσιο για τις μεταποιημένες ζωικές πρωτεΐνες των ζωοτροφών + (30)
- Πράσο προϊόν + (30)
- Χρήση προϊόντος μίσχανθου για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Ρόδι + (30)
- Επενδυτικά προγράμματα επιχειρήσεων + (30)
- Συντήρηση μελιτζάνας θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση καρπών πεκάν + (30)
- Μέθοδοι ηλιακής ξήρανσης + (30)
- Χρήση προϊόντος ευκάλυπτου για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Συντήρηση ακτινιδίων + (30)
- Ομάδα Ι πρόσθετων ουσιών + (30)
- Χρήσεις γαρύφαλλου + (30)
- Βόειο κρέας + (30)
- Καρότο προϊόν + (30)
- Περσικό τριφύλλι προϊόν + (30)
- Κτηνιατρικά πιστοποιητικά υγείας για εξαγωγές σε τρίτες χώρες + (30)
- Δέρμα στρουθοκαμήλου + (30)
- Χρήση ηλίανθου για παραγωγή biodiesel + (30)
- Κόμποι βαμβακιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο χαμομηλιού + (30)
- Καλάμι + (30)
- Καρπός λωτού + (30)
- Οδηγός καλών πρακτικών υγιεινής για τη βιομηχανία αλευρόμυλων + (30)
- Συντήρηση χουρμαδιού + (30)
- Αδειοδότηση επιχειρήσεων μεταποίησης - τυποποίησης + (30)
- Αιθέριο έλαιο υσσώπου + (30)
- Μηδική προϊόν + (30)
- Αποθήκευση ελαιολάδου + (30)
- Φρούτα και λαχανικά + (30)
- Συσκευασία τροφίμων (γενικά) + (30)
- Ειδική άδεια λειτουργίας για την παρασκευή φυσικού ή τεχνητού (αεριούχου) αφρώδους οίνου + (30)
- Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις δίθυρων μαλακίων και αλιευμάτων + (30)
- Ραδίκι προϊόν + (30)
- Μέτρο 2.3 "Μέτρα για τη δημόσια υγεία" + (30)
- Αιθέριο έλαιο ρίγανης + (30)
- Βρώμη προϊόν + (30)
- Agro 3.3 + (30)
- Αγγούρι + (30)
- Κορόμηλο + (30)
- Ετερόρρυθμη εταιρεία + (30)
- Καρπός αρώνιας + (30)
- Χρήση βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Ελαιόκαρπος + (30)
- Αιθέρια έλαια + (30)
- Συντήρηση φασολιών + (30)
- Ίδρυση και λειτουργία οινοποιείου + (30)
- Γαϊδουρινό γάλα και η διατροφική του αξία + (30)
- Αποξήρανση καπνού + (30)
- Λεμόνι + (30)
- Επεξεργασία χυμού ροδάκινου + (30)
- Κολοκύθι θερμοκηπίου + (30)
- Συντήρηση κερασιών + (30)
- Εφαρμογές της γεωθερμικής ενέργειας στις καλλιέργειες ανοιχτού τύπου + (30)
- Ρεβίθι + (30)
- Κρεμμύδι προϊόν + (30)
- Στάδια παραγωγής χυμού πορτοκαλιού + (30)
- Προϊόντα και υποπροϊόντα ελαιοτριβείου + (30)
- Σπανάκι προϊόν + (30)
- Κουνουπίδι προϊόν + (30)
- Νομικό πλαίσιο για τις επισημάνσεις των ζωοτροφών + (30)
- Προγράμματα ασφάλισης πιστώσεων στον αγοραστή + (30)
- Συντήρηση ρετσινολαδιάς + (30)
- Ντομάτα θερμοκηπίου προϊόν + (30)
- Συντήρηση φουντουκιών + (30)
- Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) + (30)
- Σίκαλη προϊόν + (30)
- Κερί + (30)
- Πίνακας πρόσθετων ουσιών για προϊόντα κακάο και σοκολάτας + (30)
- Συντήρηση τριαντάφυλλου + (30)
- HACCP + (30)
- Εκτρεφόμενα ψάρια και οστρακοειδή + (30)
- Αβοκάντο προϊόν + (30)
- Ελαττώματα επιτραπέζιας ελιάς + (30)
- Κρέας στρουθοκαμήλου + (30)
- Ζαχαρότευτλο προϊόν + (30)
- Παρασκευή τυριού + (30)
- Στάδια βιομηχανικής επεξεργασίας της βιομηχανικής ντομάτας + (30)
- Παράγοντες που επηρεάζουν τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού + (30)
- Αιθέριο έλαιο βασιλικού + (30)
- Χρήση προϊόντος κενάφ για παραγωγή βιομάζας + (30)
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 + (30)
- Ξήρανση σιτηρών + (30)
- Χουρμάδι + (30)
- Ροδάκινο + (30)
- Ιχθυηρά + (30)
- Αντίδι προϊόν + (30)
- Σήμανση ελαιολάδου + (30)
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με εκχύλιση + (30)
- Θερμική επεξεργασία τροφίμων + (30)
- Άδεια εμφιάλωσης της αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προέλευσης (καθαρό οινόπνευμα προς εμφιάλωση) + (30)
- Ειδκοί κίνδυνοι κατά τη σφαγή + (30)
- Καπνός προϊόν + (30)