Πόσο αφορά σε πιστοποιητικό φορέα 20
Λίστα με όλες τις σελίδες που έχουν ιδιότητα «Πόσο αφορά σε πιστοποιητικό φορέα» με τιμή «20».
Δεδομένου ότι υπήρξαν μόνο λίγα αποτελέσματα, εμφανίζονται επίσης κάποιες γειτονικές τιμές.
- Agro 3.1 + (20)
- Άρθρο 68-μέτρο 1 + (20)
- Άρθρο 68-μέτρο 2 + (20)
- Απαιτήσεις της βιολογικής κτηνοτροφίας + (20)
- Βιολογικά προϊόντα + (20)
- Διαδικασία ένταξης στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων + (20)
- Διατροφή των ζώων στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Διαχείριση αποβλήτων στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Καθεστώς ειδικής ενίσχυσης για το βαμβάκι + (20)
- Καθεστώς ενίσχυσης για παραγωγούς ζαχαρότευτλων + (20)
- Κατάλογος οργανισμών ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (20)
- Καταγωγή των ζώων στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Κτηνιατρικές επεμβάσεις στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά στη βιολογική γεωργία + (20)
- Λοιπές πρακτικές στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 + (20)
- Μέτρα ειδικής στήριξης στο πλαίσιο του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 για φυτική παραγωγή + (20)
- Μέτρο 132 "Βιολογική παραγωγή" + (20)
- Μέτρο 132 "Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων" + (20)
- Μέτρο 132 "Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοίρειου κρέατος" + (20)
- Μέτρο 132 "Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή" + (20)
- Μέτρο 214-δράση 1.1 "Βιολογική γεωργία" + (20)
- Μέτρο 214-δράση 1.2 "Βιολογική κτηνοτροφία" + (20)
- Μέτρο 214-δράση 2.3 "Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή προϊόντων που δεν προορίζονται για τη διατροφή του ανθρώπου" + (20)
- Μελέτες και πρακτικές συμβουλές για την ολοκληρωμένη διαχείριση + (20)
- Μητρώο εγκεκριμένων φορέων πιστοποίησης για το Agro 2 + (20)
- Ολοκληρωμένη διαχείριση στη φυτική παραγωγή + (20)
- Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία + (20)
- Παρασιτοκτόνα - προϊόντα φυτοπροστασίας στη βιολογική γεωργία + (20)
- Ρόλος του επιβλέποντα - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Ρόλος του επικεφαλής στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Ρόλος του συμβούλου - γεωπόνου στην ολοκληρωμένη διαχείριση φυτικής παραγωγής + (20)
- Σταβλισμός στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Στατιστικά δεδομένα βιολογικής παραγωγής + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009 + (20)
- Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010 + (20)
- Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή (γενικά) + (20)
- Χώροι βόσκησης στη βιολογική κτηνοτροφία + (20)
- Agro 4.2 + (30)
- Έντυπα - υποδείγματα για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Γενικές έννοιες και ορισμοί ιξώδους τροφίμων + (30)
- Ανταλλαγή πληροφοριακών στοιχείων για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Υποβολή και αξιολόγηση αίτησης ένταξης στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (30)
- Βάρος τροφίμων + (30)
- Πολλαπλασιαστικό υλικό στη βιολογική γεωργία (γενικά) + (30)
- Globalgap (Eurepgap) + (30)
- Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων + (30)
- Μητρώο πιστοποιημένων επιχειρήσεων/εκμεταλλεύσεων για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη φυτική παραγωγή + (30)
- Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1 + (30)
- Εθνική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (30)
- Υφή τροφίμων + (30)
- Ειδικός έλεγχος για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Agro 3.4 + (30)
- Μέγεθος και σχήμα τροφίμων + (30)
- Οίνος ΟΠΕ + (30)
- BRC + (30)
- Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία - κτηνοτροφία + (30)
- Επισήμανση προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με εκχύλιση + (30)
- Ελληνικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Γεύση και οσμή τροφίμων + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση ποιότητας προϊόντων σπογαλλιείας και σπογγοκαλλιέργειας - Agro 6 + (30)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)
- Μέτρηση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Υποβολή αίτησης για ένταξη στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών + (30)
- Όγκος τροφίμων + (30)
- Επισήμανση βιολογικών προϊόντων + (30)
- ISO 9001:2008 + (30)
- Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων + (30)
- Καταχώρηση στη βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού + (30)
- Αιθέρια έλαια + (30)
- Κοινοτική νομοθεσία βιολογικών προϊόντων + (30)
- Σπουδαιότητα και φύση υφής τροφίμων + (30)
- Αξιολόγηση ευρημάτων ελέγχου για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Agro 3.5 + (30)
- Κατηγορίες ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Τοπικός οίνος + (30)
- IFS + (30)
- Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική γεωργία + (30)
- HACCP + (30)
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Κοινοτικός κατάλογος προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Γεύση τροφίμων + (30)
- Προϊόντα από ζώα που δεν εκτρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές - Agro 7 + (30)
- Ηλεκτρονική βάση δεδομένων βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού + (30)
- Βελτίωση ιξώδους τροφίμων + (30)
- Αξιολόγηση αίτησης πιστοποίησης και απαιτούμενων δικαιολογητικών για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος - Agro 3 + (30)
- Διαστάσεις τροφίμων + (30)
- Προδιαγραφές προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- ISO 22000:2005 + (30)
- Ακτινοβολία και τρόφιμα + (30)
- Άδεια παρέκκλισης στη βιολογική γεωργία + (30)
- Τρόποι παραλαβής αιθέριων ελαίων + (30)
- Χρήσιμες συνδέσεις στη βιολογική παραγωγή + (30)
- Αρχές μετρήσεως υφής τροφίμων + (30)
- Χορήγηση και ανανέωση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας - Agro 4 + (30)
- Μέτρηση ελαττωμάτων τροφίμων + (30)
- Οίνος με ονομασία κατά παράδοση + (30)
- EPD + (30)
- Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Μεταβατική περίοδος στη βιολογική κτηνοτροφία + (30)
- Αρχές συστήματος HACCP + (30)
- Μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου τροφίμων + (30)
- Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων χρήσης ενδείξεων προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Οσμή τροφίμων + (30)
- Προϊόντα ειδικών πτηνοτροφικών εκτροφών + (30)
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για κηπευτικά + (30)
- Γενικές πληροφορίες υφής τροφίμων + (30)
- Έλεγχος αξιολόγησης αίτησης πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Agro 3.2 + (30)
- Άλλοι παράγοντες τροφίμων + (30)
- Προϊόντα προστατευόμενου καθεστώτος (ορισμοί) + (30)
- ISO 22005:2007 + (30)
- Τρόποι μέτρησης χρώματος τροφίμων + (30)
- Δικαιολογητικά για έγκριση φορέων ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)
- Τροποποίηση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Μηχανική παραλαβή αιθέριων ελαίων + (30)
- Ενστάσεις προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Μέτρηση υφής τροφίμων με όργανα + (30)
- Agro 4.1 + (30)
- Ελαττώματα τροφίμων + (30)
- Σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- ISO 14001:2004 + (30)
- Βελτίωση χρώματος τροφίμων + (30)
- Πρακτικές της βιολογικής γεωργίας + (30)
- Σχετικές συνδέσεις για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Ταξινόμηση ποιοτικών συντελεστών τροφίμων + (30)
- Διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού ολοκληρωμένης διαχείρισης + (30)
- Βελτίωση γεύσης και οσμής τροφίμων + (30)
- Προαιρετική επισήμανση βόειου κρέατος και βόειο κρέας ποιότητας + (30)
- Εθνικός κατάλογος βιολογικών σπόρων για φυτά μεγάλης καλλιέργειας + (30)
- Ιξώδες τροφίμων + (30)
- Έλεγχος επιτήρησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Agro 3.3 + (30)
- Χρώμα τροφίμων + (30)
- Οίνος ΟΠΑΠ + (30)
- EMAS + (30)
- Φασματόμετρα + (30)
- Διαδικασίες έγκρισης - ανάκλησης δραστηριότητας οργανισμών ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας + (30)
- Προσωρινή - οριστική ανάκληση της πιστοποίησης για προϊόντα ΠΟΠ - ΠΓΕ + (30)
- Παραλαβή αιθέριων ελαίων με απόσταξη + (30)
- Νομοθεσία προϊόντων προστατευόμενου καθεστώτος + (30)
- Φυσικοχημικές μέθοδοι προσδιορισμού της υφής τροφίμων + (30)