Κατάσταση δημοσίευσης 10
Μια λίστα όλων των σελίδων που έχουν την ιδιότητα «Κατάσταση δημοσίευσης» με τιμή «10»
Προηγούμενος Αποτελέσματα 501– 1000 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
Προηγούμενος Αποτελέσματα 501– 1000 Επόμενο (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
- Ασθένεια σίκαλης Σκωριάσεις +
- Ασθένεια σιταριού Άνθρακας +
- Ασθένεια σιταριού Γραμμωτός άνθρακας +
- Ασθένεια σιταριού Δαυλίτης +
- Ασθένεια σιταριού Ελμινθοσπορίωση +
- Ασθένεια σιταριού Ιώσεις +
- Ασθένεια σιταριού Παρασιτικό πλάγιασμα +
- Ασθένεια σιταριού Ριζοκτονίαση +
- Ασθένεια σιταριού Ρυγχοσπορίωση +
- Ασθένεια σιταριού Σήψη των ριζών και του λαιμού +
- Ασθένεια σιταριού Σεπτοριώσεις +
- Ασθένεια σιταριού Σκωριάσεις +
- Ασθένεια σιταριού Ωίδιο +
- Ασθένεια σόγιας Βακτηρίωση της σόγιας +
- Ασθένεια σόγιας Κερκόσπορα +
- Ασθένεια σόγιας Μωσαϊκό της σόγιας +
- Ασθένεια σόγιας Περονόσπορος της σόγιας +
- Ασθένεια σόγιας Σκωρίαση σόγιας +
- Ασθένεια σόργου-Ασθένειες καρποταξιών +
- Ασθένεια σόργου-Ασθένειες φύλλων +
- Ασθένεια σόργου-Σήψεις στελέχους (μύκητες Colletotrichum spp., Macrophomina phaseoli, Giberella fujikuroi) +
- Ασθένεια σόργου-Σηψιρριζία (Pythium arrhenomanes) +
- Ασθένεια σόργου-Τήξεις φυταρίων +
- Ασθένεια τριανταφυλλιάς βακτηριακή κηλίδωση και νέκρωση +
- Ασθένεια τριανταφυλλιάς καρκίνος +
- Ασθένεια τριανταφυλλιάς κηλιδώσεις +
- Ασθένεια τριανταφυλλιάς μαύρη μούχλα +
- Ασθένεια τριανταφυλλιάς μη μεταδοτικές ασθένειες +
- Ασθένεια τριανταφυλλιάς προσβολή λαιμού +
- Ασθένεια τριανταφυλλιάς ριζομανία +
- Ασθένεια τριτικάλε Ελμινθοσπορίωση +
- Ασθένεια τριτικάλε Εργωτίαση (ergot) +
- Ασθένεια τριτικάλε Σκωριάσεις +
- Ασθένεια φακής Αλτερνάρια +
- Ασθένεια φακής Ασκόχυτα +
- Ασθένεια φακής Βακτηρίωση της φακής +
- Ασθένεια φακής Μωσαϊκό του μπιζελιού +
- Ασθένεια φακής Περονόσπορος +
- Ασθένεια φακής Ριζοκτόνα +
- Ασθένεια φακής Σκληρωτίνια +
- Ασθένεια φακής Σκωρίαση +
- Ασθένεια φακής Φουζάριο +
- Ασθένεια φακής Ωίδιο +
- Ασθένεια φραουλιάς Ωΐδιο +
- Ασθένειες switchgrass +
- Ασθένειες Γκότζι μπέρι +
- Ασθένειες άνηθου +
- Ασθένειες αγγουριάς +
- Ασθένειες αγκινάρας +
- Ασθένειες αγριαγκινάρας +
- Ασθένειες αζαλέας +
- Ασθένειες αιγοπροβάτων +
- Ασθένειες ακτινιδιάς +
- Ασθένειες αλεξανδρινού τριφυλλιού +
- Ασθένειες αμπέλου +
- Ασθένειες αμυγδαλιάς +
- Ασθένειες αντιδιού +
- Ασθένειες αραβόσιτου +
- Ασθένειες αραχίδας +
- Ασθένειες βίκου +
- Ασθένειες βιομηχανικής ντομάτας +
- Ασθένειες βοοειδών +
- Ασθένειες βρώμης +
- Ασθένειες γαρυφαλλιάς +
- Ασθένειες ελαιοκράμβης +
- Ασθένειες ευκάλυπτου +
- Ασθένειες ζαχαρότευτλου +
- Ασθένειες ηλίανθου +
- Ασθένειες ιπποειδών +
- Ασθένειες ιτιάς +
- Ασθένειες καλαμιάς +
- Ασθένειες καπνού +
- Ασθένειες καρπουζιάς +
- Ασθένειες καρυδιάς +
- Ασθένειες καρότου +
- Ασθένειες καστανιάς +
- Ασθένειες κενάφ +
- Ασθένειες κεχριού +
- Ασθένειες κολοκυθιάς +
- Ασθένειες κουκιάς +
- Ασθένειες κρεμμυδιού +
- Ασθένειες κριθαριού +
- Ασθένειες λάχανου +
- Ασθένειες λάχανου Βρυξελλών +
- Ασθένειες λίτσι +
- Ασθένειες λαθουριού +
- Ασθένειες λειμώνιου τριφυλλιού +
- Ασθένειες λεύκας +
- Ασθένειες λούπινου +
- Ασθένειες λωτού +
- Ασθένειες μάνγκο +
- Ασθένειες μίσχανθου +
- Ασθένειες μαράθου +
- Ασθένειες μαρουλιού +
- Ασθένειες μαστιχόδενδρου +
- Ασθένειες μαϊντανού +
- Ασθένειες μελισσών +
- Ασθένειες μελιτζάνας +
- Ασθένειες μεταξοσκώληκα +
- Ασθένειες μηδικής +
- Ασθένειες μηλοειδών +
- Ασθένειες μπάμιας +
- Ασθένειες μπανανιάς +
- Ασθένειες μπιζελιάς +
- Ασθένειες μπρόκολου +
- Ασθένειες ντομάτας +
- Ασθένειες παντζαριού +
- Ασθένειες πατάτας +
- Ασθένειες πεκάν +
- Ασθένειες πεπονιάς +
- Ασθένειες πιπεριάς +
- Ασθένειες πράσου +
- Ασθένειες πυρηνόκαρπων +
- Ασθένειες ραδικιού +
- Ασθένειες ραπανακιού +
- Ασθένειες ρεβιθιάς +
- Ασθένειες ρετσινολαδιάς +
- Ασθένειες ροδιάς +
- Ασθένειες σέλινου +
- Ασθένειες σίκαλης +
- Ασθένειες σιταριού +
- Ασθένειες σκόρδου +
- Ασθένειες σπανακιού +
- Ασθένειες σπαραγγιού +
- Ασθένειες στέβιας +
- Ασθένειες συκιάς +
- Ασθένειες σόγιας +
- Ασθένειες σόργου +
- Ασθένειες τριανταφυλλιάς +
- Ασθένειες τριτικάλε +
- Ασθένειες των πτηνών +
- Ασθένειες φακής +
- Ασθένειες φασολιάς +
- Ασθένειες φιστικιάς +
- Ασθένειες φραουλιάς +
- Ασθένειες φυτών (ορισμοί) +
- Ασθένειες χοίρων +
- Ασθένειες ψαριών +
- Ασθένειες ψευδοκακίας +
- Ασιατική φυλή όρνιθας Brahma +
- Ασιατική φυλή όρνιθας Cochin +
- Ασιατική φυλή όρνιθας Langshan +
- Ασύμμετρη δύναμη της αγοράς των παραγωγών αγροτικών προϊόντων ή των διεκπεραιωτών +
- Ατελής πληροφόρηση μεταξύ παραγωγών και εμπόρων +
- Ατμοσφαιρική υγρασία κατάλληλη για την ανάπτυξη του σιταριού +
- Ατομική άδεια αλιείας +
- Ατομική άδεια βοηθού αλιέα +
- Ατομική επαγγελματική άδεια αλιείας +
- Ατομική επαγγελματική άδεια αλιείας εσωτερικών υδάτων +
- Ατομική ερασιτεχνική άδεια αλιείας +
- Ατρακτυλίδα +
- Ατροφική ρινίτιδα των χοίρων +
- Αυγοτάραχο +
- Αυλάκια σε θερμοκήπια +
- Αυτοκλαδευόμενες ποικιλίες ντομάτας +
- Αυτοκλαδευόμενη ποικιλία ντομάτας Αγίου Πέτρου +
- Αυτόχθονες φυλές αιγοπροβάτων στην Ελλάδα +
- Αυτόχθονες φυλές αιγών στην Ελλάδα +
- Αυτόχθονες φυλές βοοειδών +
- Αυτόχθονες φυλές ιπποειδών +
- Αυτόχθονες φυλές προβάτων στην Ελλάδα +
- Αυτόχθονες φυλές χοίρων που εκτρέφονται στην Ελλάδα +
- Αφθώδης πυρετός αιγοπροβάτων +
- Αφθώδης πυρετός χοίρων +
- Αφλατοξίνες στα φιστίκια +
- Αφρικανική Πανώλη ιπποειδών +
- Αφρικανική πανώλης χοίρων +
- Αύξηση και ανάπτυξη του φυτού της αραχίδας +
- Αύξηση και ανάπτυξη του φυτού της κουκιάς +
- Αύξηση και ανάπτυξη του φυτού της μηδικής +
- Αύξηση και ανάπτυξη του φυτού της μπιζελιάς +
- Αύξηση και ανάπτυξη του φυτού της ρεβιθιάς +
- Αύξηση και ανάπτυξη του φυτού της σόγιας +
- Αύξηση και ανάπτυξη του φυτού του βίκου +
- Αύξηση και ανάπτυξη του φυτού του λαθουριού +
- Αύξηση και ανάπτυξη του φυτού του λούπινου +
- Αύξηση-Ανάπτυξη καρπών μηλιάς +
- Βάρος τροφίμων +
- Βίκος προϊόν +
- Βίκος φυτό +
- Βακτήρια +
- Βαλεριάνα φυτό +
- Βαλσαμόχορτο φυτό +
- Βανάδιο +
- Βαρροϊκή ακαρίαση +
- Βασικοί συμμετέχοντες στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας +
- Βασικός εξοπλισμός ελαιοτριβείου +
- Βασιλικός πολτός +
- Βασιλικός φυτό +
- Βελτίωση αλκαλιωμένων εδαφών +
- Βελτίωση των Αλκαλιωμένων και Αλατουχο-αλκαλιωμένων Εδαφών +
- Βελτίωση των Ασβεστούχων Εδαφών +
- Βελτίωση των αλατουχοαλκαλιωμένων εδαφών +
- Βελτίωση των αλκαλιωμένων εδαφών, με υφάλμυρο νερό +
- Βελτίωση των προβληματικών λόγω αλάτων εδαφών +
- Βελτιωτικά της πέψης των θρεπτικών συστατικών +
- Βερτισιλλίωση +
- Βερυκοκκιά +
- Βεσνοϊτίωση των βοοειδών +
- Βιολογικά προϊόντα +
- Βιολογικές μέθοδοι θεραπείας των αγροτικών ζώων +
- Βιολογική εκτροφή αιγοπροβάτων +
- Βιολογική εκτροφή μελισσών +
- Βιολογική εκτροφή χοίρων +
- Βιολογική κτηνοτροφία +
- Βιολογική πτηνοτροφία +
- Βιολογική υδατοκαλλιέργεια +
- Βιολογικός κύκλος Μίσχανθου +
- Βιολογικός κύκλος Ψευδακακίας +
- Βιομηχανική ντομάτα +
- Βιοτεχνολογική αντιμετώπιση παγετού +
- Βλαστητική ανάπτυξη του φυτού της κοινής βρώμης +
- Βλαστητική ανάπτυξη του φυτού της σίκαλης +
- Βλαστητική ανάπτυξη του φυτού του κριθαριού +
- Βλαστητική ανάπτυξη του φυτού του σιταριού +
- Βολβοποίηση πράσου +
- Βολβοποίηση σκόρδου +
- Βοοειδή +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά switchgrass +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά Παπάγιας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά Πασιφλόρας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά έρποντος τριφυλλιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά αβοκάντο +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά αγγουριάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά αγκινάρας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά αγριαγκινάρας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ακτινιδιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά αλεξανδρινού τριφυλλιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά αμυγδαλιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ανανά +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά αντιδιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά αραβόσιτου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά αραχίδας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ατρακτυλίδας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά αχλαδιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά βίκου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά βερυκοκκιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά βιομηχανικής ντομάτας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά βυσσινιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά γαρυφαλλιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά δεσπολιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ελαιοκράμβης +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ευκάλυπτου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ζαχαρότευτλου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ηλίανθου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ιτιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά καλαμιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά καπνού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά καρπουζιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά καρυδιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά καρότου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά καστανιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά κενάφ +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά κερασιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά κολοκυθιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά κουκιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά κρεμμυδιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά λάχανου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά λάχανου Βρυξελλών +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά λίτσι +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά λαθουριού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά λειμώνιου τριφυλλιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά λεύκας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά λιναριού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά λούπινου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά λωτού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μάνγκο +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μίσχανθου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μαρουλιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μαστιχόδενδρου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μελιτζάνας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μηδικής +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μηλιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μπάμιας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μπανανιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μπιζελιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μπρόκολου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά μύρτιλου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ντομάτας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά παντζαριού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά πατάτας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά πεκάν +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά πεπονιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά περσικού τριφυλλιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά πιπεριάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά πράσου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ραδικιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ραπανακιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ρεβιθιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ρετσινολαδιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ροβιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ροδακινιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ροδιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά σκόρδου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά σουσαμιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά σπανακιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά σπαραγγιού +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά συκιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά σόγιας +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά σόργου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά τριανταφυλλιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά φακής +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά φασολιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά φασολιάς θερμοκηπίου +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά φιστικιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά φουντουκιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά φραουλιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά χαρουπιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά χουρμαδιάς +
- Βοτανικά χαρακτηριστικά ψευδοκακίας +
- Βοτρύτης +
- Βροντή (Γ-07631) +
- Βρουκέλλωση αιγοπροβάτων +
- Βρουκέλλωση των βοοειδών +
- Βρυτώ (Γ-07491) +
- Βρώμη προϊόν +
- Βρώμη φυτό +
- Βρώσιμη ποικιλία κουκιάς +
- Βυσσινιά +
- Βόειο κρέας +
- Βόριο +
- Βύσσινο +
- Γάλα +
- Γέμισμα καρπών (grain-filling) σιτηρών +
- Γένεση των αλατούχων εδαφών +
- Γένεση των αλκαλιωμένων εδαφών +
- Γαλακτοπαραγωγικός τύπος βοοειδών και οι κυριότερες φυλές +
- Γαρυφαλλιά +
- Γαρύφαλλο +
- Γαϊδουρινό γάλα και η διατροφική του αξία +
- Γαύρος (Engraulis encrasicolus) +
- Γενετικά τροποποιημένοι μεταξοσκώληκες για πιο ανθεκτικό μετάξι +
- Γενετική βελτίωση των αγροτικών ζώων +
- Γενικά στοιχεία switchgrass +
- Γενικά στοιχεία αβοκάντο +
- Γενικά στοιχεία αγγουριάς +
- Γενικά στοιχεία αγκινάρας +
- Γενικά στοιχεία αγριαγκινάρας +
- Γενικά στοιχεία ακτινιδιάς +
- Γενικά στοιχεία αμυγδαλιάς +
- Γενικά στοιχεία ανανά +
- Γενικά στοιχεία αντιδιού +
- Γενικά στοιχεία αρωματικών - φαρμακευτικών φυτών +
- Γενικά στοιχεία ατρακτυλίδας +
- Γενικά στοιχεία αχλαδιάς +
- Γενικά στοιχεία βερυκοκκιάς +
- Γενικά στοιχεία βιομηχανικής ντομάτας +
- Γενικά στοιχεία βυσσινιάς +
- Γενικά στοιχεία γαρυφαλλιάς +
- Γενικά στοιχεία δεσπολιάς +
- Γενικά στοιχεία ελαιοκράμβης +
- Γενικά στοιχεία ευκάλυπτου +
- Γενικά στοιχεία ζαχαρότευτλου +
- Γενικά στοιχεία ηλίανθου +
- Γενικά στοιχεία ιτιάς +
- Γενικά στοιχεία καλαμιάς +
- Γενικά στοιχεία καπνού +
- Γενικά στοιχεία καρπουζιάς +
- Γενικά στοιχεία καρυδιάς +
- Γενικά στοιχεία καρότου +
- Γενικά στοιχεία καστανιάς +
- Γενικά στοιχεία κενάφ +
- Γενικά στοιχεία κερασιάς +
- Γενικά στοιχεία κρεμμυδιού +
- Γενικά στοιχεία λάχανου +
- Γενικά στοιχεία λάχανου Βρυξελλών +
- Γενικά στοιχεία λίτσι +
- Γενικά στοιχεία λεύκας +
- Γενικά στοιχεία λιναριού +
- Γενικά στοιχεία λωτού +
- Γενικά στοιχεία μάνγκο +
- Γενικά στοιχεία μίσχανθου +
- Γενικά στοιχεία μαρουλιού +
- Γενικά στοιχεία μαστιχόδενδρου +
- Γενικά στοιχεία μελιτζάνας +
- Γενικά στοιχεία μηλιάς +
- Γενικά στοιχεία μπάμιας +
- Γενικά στοιχεία μπανανιάς +
- Γενικά στοιχεία μπρόκολου +
- Γενικά στοιχεία μύρτιλου +
- Γενικά στοιχεία ντομάτας +
- Γενικά στοιχεία παντζαριού +
- Γενικά στοιχεία πατάτας +
- Γενικά στοιχεία πεκάν +
- Γενικά στοιχεία πεπονιάς +
- Γενικά στοιχεία πιπεριάς +
- Γενικά στοιχεία πράσου +
- Γενικά στοιχεία ραδικιού +
- Γενικά στοιχεία ραπανακιού +
- Γενικά στοιχεία ρετσινολαδιάς +
- Γενικά στοιχεία ροδακινιάς +
- Γενικά στοιχεία ροδιάς +
- Γενικά στοιχεία σκόρδου +
- Γενικά στοιχεία σπανακιού +
- Γενικά στοιχεία σπαραγγιού +
- Γενικά στοιχεία στέβιας +
- Γενικά στοιχεία συκιάς +
- Γενικά στοιχεία τριανταφυλλιάς +
- Γενικά στοιχεία φασολιάς +
- Γενικά στοιχεία φιστικιάς +
- Γενικά στοιχεία φουντουκιάς +
- Γενικά στοιχεία φραουλιάς +
- Γενικά στοιχεία χαρουπιάς +
- Γενικά στοιχεία χουρμαδιάς +
- Γενικές έννοιες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων +
- Γενικές πληροφορίες - Ορισμοί για οργανική ουσία εδάφους +
- Γενικές πληροφορίες αναπαραγωγής βοοειδών +
- Γενικές πληροφορίες για τη διατροφή +
- Γενικές πληροφορίες για την εφαρμογή ορθολογιστικής λίπανσης +
- Γενικές πληροφορίες για την μεταφορά των λιπασμάτων στο έδαφος +
- Γενικές πληροφορίες για το σουσάμι +
- Γενική γραμματεία καταναλωτή +
- Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας +
- Γεωργία ακριβείας +
- Γεύση και οσμή τροφίμων +
- Γιασεμί φυτό +
- Γιββερελλίνες και CCC +
- Γκιζάνι-Ladigesocypris ghigii (Pisces, Cyprinidae) +
- Γκουάβα προϊόν +
- Γλυκάνισος φυτό +
- Γλυκαντικό διάλυμα +
- Γλυνί (Tinca tinca) +
- Γλωσσίδια ή εκφύσεις της αμπέλου +
- Γλώσσα (Solea vulgaris) +
- Γνωμοδοτική επιτροπή για σφαγεία +
- Γοβιός (Cottus gobio) +
- Γονιμοποίηση βιομηχανικής ντομάτας +
- Γονιμοποίηση καρπουζιάς +
- Γονιμοποίηση καρυδιάς +
- Γονιμοποίηση καστανιάς +
- Γονιμοποίηση ντομάτας +
- Γονιμοποίηση πεπονιάς +
- Γονιμοποίηση φουντουκιάς +
- Γονιμότητα εδάφους +
- Γονιμότητα των φυτών τριτικάλε +
- Γοφάρι (Temnodom saltator) +
- Γρίπη ιπποειδών +
- Γρίπη των πτηνών +
- Γρίπη των χοίρων +
- Γρι-γρι +
- Γυαλί +
- Γόπα (Boops boops) +
- Γύρη +
- Δάδα (Γ-07573) +
- Δάκος ελιάς +
- Δέσιμο εξωτερικών φύλλων κουνουπιδιού +
- Δίκταμος φυτό +
- Δίπτερα +
- Δακτυλίτιδα φυτό +
- Δαμάσκηνο +
- Δείκτης αλατότητας +
- Δειγματοληψία του εδάφους +
- Δενδρολίβανο φυτό +
- Δενδρώδεις καλλιέργειες +
- Δηλητήριο +
- Δηλητηριάσεις των μελισσών +
- Διάγνωση εγκυμοσύνης στις χοιρομητέρες +
- Διάγνωση των αιτιών της αλατότητας +
- Διαγνωστικά στοιχεία +
- Διαγνωστική και ορισμοί της παθολογίας των αγροτικών ζώων +
- Διαδικασία χουμοποίησης +
- Διαδικασίες αποσύνθεσης +
- Διαθρεπτική αξία αβοκάντο +
- Διαθρεπτική αξία αγγουριού +
- Διαθρεπτική αξία αγκινάρας +
- Διαθρεπτική αξία ακτινιδίων +
- Διαθρεπτική αξία αμυγδάλων +
- Διαθρεπτική αξία ανανά +
- Διαθρεπτική αξία αντιδιού +
- Διαθρεπτική αξία βύσσινων +
- Διαθρεπτική αξία ηλιόσπορου +
- Διαθρεπτική αξία κάστανων +
- Διαθρεπτική αξία καρπουζιού +
- Διαθρεπτική αξία καρπών αρώνιας +
- Διαθρεπτική αξία καρπών λωτού +
- Διαθρεπτική αξία κερασιών +
- Διαθρεπτική αξία κουνουπιδιού +
- Διαθρεπτική αξία λάχανου +
- Διαθρεπτική αξία λάχανου Βρυξελλών +
- Διαθρεπτική αξία λίτσι +
- Διαθρεπτική αξία μάνγκο +
- Διαθρεπτική αξία μαρουλιού +
- Διαθρεπτική αξία μαστίχας +
- Διαθρεπτική αξία μπάμιας +
- Διαθρεπτική αξία μπανάνας +
- Διαθρεπτική αξία μπρόκολου +
- Διαθρεπτική αξία ντομάτας +
- Διαθρεπτική αξία παντζαριού +
- Διαθρεπτική αξία πεπονιού +
- Διαθρεπτική αξία πιπεριάς +
- Διαθρεπτική αξία πράσου +
- Διαθρεπτική αξία ραδικιού +
- Διαθρεπτική αξία ραπανακιού +
- Διαθρεπτική αξία ροδιών +
- Διαθρεπτική αξία σκόρδου +
- Διαθρεπτική αξία σπανακιού +
- Διαθρεπτική αξία σπαραγγιού +
- Διαθρεπτική αξία στέβιας +
- Διαθρεπτική αξία σύκων +
- Διαθρεπτική αξία του μύρτιλου +