Αναφορά
Bibliographic details for Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά
- Page name: Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά
- Author: GAIApedia contributors
- Publisher: GAIApedia, .
- Date of last revision: 8 Ιούνιος 2016 12:05 UTC
- Date retrieved: 6 Μάιος 2024 06:39 UTC
- Permanent URL: http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BF%CE%B9_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE_%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC&oldid=50904
- Page Version ID: 50904
Citation styles for Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά
APA style
Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά. (2016, Ιούνιος 8). GAIApedia, . Retrieved 06:39, Μάιος 6, 2024 from http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BF%CE%B9_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE_%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC&oldid=50904.
MLA style
"Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά." GAIApedia, . 8 Ιουν 2016, 12:05 UTC. 6 Μαϊ 2024, 06:39 <http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BF%CE%B9_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE_%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC&oldid=50904>.
MHRA style
GAIApedia contributors, 'Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά', GAIApedia, , 8 Ιούνιος 2016, 12:05 UTC, <http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BF%CE%B9_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE_%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC&oldid=50904> [accessed 6 Μάιος 2024]
Chicago style
GAIApedia contributors, "Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά," GAIApedia, , http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BF%CE%B9_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE_%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC&oldid=50904 (accessed Μάιος 6, 2024).
CBE/CSE style
GAIApedia contributors. Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά [Internet]. GAIApedia, ; 2016 Ιουν 8, 12:05 UTC [cited 2024 Μαϊ 6]. Available from: http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BF%CE%B9_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE_%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC&oldid=50904.
Bluebook style
Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά, http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BF%CE%B9_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE_%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC&oldid=50904 (last visited Μάιος 6, 2024).
BibTeX entry
@misc{ wiki:xxx, author = "GAIApedia", title = "Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά --- GAIApedia{,} ", year = "2016", url = "http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BF%CE%B9_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE_%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC&oldid=50904", note = "[Online; accessed 6-Μάιος-2024]" }
When using the LaTeX package url (\usepackage{url}
somewhere in the preamble) which tends to give much more nicely formatted web addresses, the following may be preferred:
@misc{ wiki:xxx, author = "GAIApedia", title = "Ανάλυση της οινοποιίας και οι προοπτικές εξέλιξης του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού στην εγχώρια και διεθνή αγορά --- GAIApedia{,} ", year = "2016", url = "\url{http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BF%CE%B9_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE_%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC&oldid=50904}", note = "[Online; accessed 6-Μάιος-2024]" }