Αναφορά
Bibliographic details for Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου
- Page name: Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου
- Author: GAIApedia contributors
- Publisher: GAIApedia, .
- Date of last revision: 11 Ιούλιος 2013 08:42 UTC
- Date retrieved: 21 Μάιος 2024 09:49 UTC
- Permanent URL: http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13495
- Page Version ID: 13495
Citation styles for Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου
APA style
Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου. (2013, Ιούλιος 11). GAIApedia, . Retrieved 09:49, Μάιος 21, 2024 from http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13495.
MLA style
"Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου." GAIApedia, . 11 Ιουλ 2013, 08:42 UTC. 21 Μαϊ 2024, 09:49 <http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13495>.
MHRA style
GAIApedia contributors, 'Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου', GAIApedia, , 11 Ιούλιος 2013, 08:42 UTC, <http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13495> [accessed 21 Μάιος 2024]
Chicago style
GAIApedia contributors, "Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου," GAIApedia, , http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13495 (accessed Μάιος 21, 2024).
CBE/CSE style
GAIApedia contributors. Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου [Internet]. GAIApedia, ; 2013 Ιουλ 11, 08:42 UTC [cited 2024 Μαϊ 21]. Available from: http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13495.
Bluebook style
Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου, http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13495 (last visited Μάιος 21, 2024).
BibTeX entry
@misc{ wiki:xxx, author = "GAIApedia", title = "Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου --- GAIApedia{,} ", year = "2013", url = "http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13495", note = "[Online; accessed 21-Μάιος-2024]" }
When using the LaTeX package url (\usepackage{url}
somewhere in the preamble) which tends to give much more nicely formatted web addresses, the following may be preferred:
@misc{ wiki:xxx, author = "GAIApedia", title = "Πίνακας πρόσθετων ουσιών για μαρμελάδες και ζελέ και μαρμελάδες εσπεριδοειδών και κρέμα κάστανου --- GAIApedia{,} ", year = "2013", url = "\url{http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85&oldid=13495}", note = "[Online; accessed 21-Μάιος-2024]" }