http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%9B%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CF%8C&feed=atom&action=historyΕλληνική ποικιλία οινοποιίας Λαδικινό - Ιστορικό εκδόσεων2024-03-29T07:11:19ZΙστορικό αναθεωρήσεων για αυτή τη σελίδα στο wikiMediaWiki 1.22.6http://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%9B%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CF%8C&diff=35518&oldid=prevP chasapis στις 08:41, 11 Νοεμβρίου 20142014-11-11T08:41:59Z<p></p>
<table class='diff diff-contentalign-left'>
<col class='diff-marker' />
<col class='diff-content' />
<col class='diff-marker' />
<col class='diff-content' />
<tr style='vertical-align: top;'>
<td colspan='2' style="background-color: white; color:black; text-align: center;">←Παλαιότερη αναθεώρηση</td>
<td colspan='2' style="background-color: white; color:black; text-align: center;">Αναθεώρηση της 08:41, 11 Νοεμβρίου 2014</td>
</tr><tr><td colspan="2" class="diff-lineno">Γραμμή 1:</td>
<td colspan="2" class="diff-lineno">Γραμμή 1:</td></tr>
<tr><td class='diff-marker'> </td><td style="background-color: #f9f9f9; color: #333333; font-size: 88%; border-style: solid; border-width: 1px 1px 1px 4px; border-radius: 0.33em; border-color: #e6e6e6; vertical-align: top; white-space: pre-wrap;"><div>[[Image:Λαδικινό.jpg|thumb|px100|Λαδικινό]]</div></td><td class='diff-marker'> </td><td style="background-color: #f9f9f9; color: #333333; font-size: 88%; border-style: solid; border-width: 1px 1px 1px 4px; border-radius: 0.33em; border-color: #e6e6e6; vertical-align: top; white-space: pre-wrap;"><div>[[Image:Λαδικινό.jpg|thumb|px100|Λαδικινό]]</div></td></tr>
<tr><td class='diff-marker'>−</td><td style="color:black; font-size: 88%; border-style: solid; border-width: 1px 1px 1px 4px; border-radius: 0.33em; border-color: #ffe49c; vertical-align: top; white-space: pre-wrap;"><div>Το [[Σταφύλι|σταφύλι]] της [[Ποικιλίες αμπέλου|ποικιλίας]] αυτής είναι πολύ μεγάλου μήκους, μέτριου βάρους, πυκνόραγο, ακανόνιστου σχήματος με πτερυγώσεις. Σε κάθε βλαστό φέρονται 2 σταφυλές που εμφανίζονται από τον τρίτο - τέταρτο κόμβο. Η ράγα είναι μικρού μεγέθους, σχήματος μικρού ελλειπτικού προς κόλουρο. Το χρώμα του φλοιού είναι ερυθροκαστανό και δεν υπάρχει ομοιομορφία ως προς το χρώμα μεταξύ των ραγών. Το υπόλειμμα του στύλου είναι εμφανές. Η σάρκα δεν είναι χρωματισμένη, είναι μαλακή, μετρίως εύχυμη με απόδοση σε χυμό 54ml/100gr ραγών. Έχει γλυκιά γεύση, χωρίς ιδιαίτερο άρωμα. Σε κάθε ράγα υπάρχει 1 γίγαρτο μετρίου μεγέθους και βάρους. Ο ποδίσκος είναι μικρού μεγέθους, με μικρό βαθμό ξυλοποίησης, με βαθμό μέτριας δυσκολίας η αποκόλληση της ράγας από τον ποδίσκο.  </div></td><td class='diff-marker'>+</td><td style="color:black; font-size: 88%; border-style: solid; border-width: 1px 1px 1px 4px; border-radius: 0.33em; border-color: #a3d3ff; vertical-align: top; white-space: pre-wrap;"><div>Το [[Σταφύλι|σταφύλι]] της [[Ποικιλίες αμπέλου|ποικιλίας]] αυτής είναι πολύ μεγάλου μήκους, μέτριου βάρους, πυκνόραγο, ακανόνιστου σχήματος με πτερυγώσεις. Σε κάθε βλαστό φέρονται 2 σταφυλές που εμφανίζονται από τον τρίτο - τέταρτο κόμβο. Η ράγα είναι μικρού μεγέθους, σχήματος μικρού ελλειπτικού προς κόλουρο. Το χρώμα του φλοιού είναι ερυθροκαστανό και δεν υπάρχει ομοιομορφία ως προς το χρώμα μεταξύ των ραγών. Το υπόλειμμα του στύλου είναι εμφανές. Η σάρκα δεν είναι χρωματισμένη, είναι μαλακή, μετρίως εύχυμη με απόδοση σε χυμό 54ml/100gr ραγών. Έχει γλυκιά γεύση, χωρίς ιδιαίτερο άρωμα. Σε κάθε ράγα υπάρχει 1 γίγαρτο μετρίου μεγέθους και βάρους. Ο ποδίσκος είναι μικρού μεγέθους, με μικρό βαθμό ξυλοποίησης, με βαθμό μέτριας δυσκολίας η αποκόλληση της ράγας από τον ποδίσκο<ins class="diffchange diffchange-inline">. Ευδοκιμεί στην Κρήτη</ins>.  </div></td></tr>
<tr><td class='diff-marker'> </td><td style="background-color: #f9f9f9; color: #333333; font-size: 88%; border-style: solid; border-width: 1px 1px 1px 4px; border-radius: 0.33em; border-color: #e6e6e6; vertical-align: top; white-space: pre-wrap;"></td><td class='diff-marker'> </td><td style="background-color: #f9f9f9; color: #333333; font-size: 88%; border-style: solid; border-width: 1px 1px 1px 4px; border-radius: 0.33em; border-color: #e6e6e6; vertical-align: top; white-space: pre-wrap;"></td></tr>
<tr><td class='diff-marker'> </td><td style="background-color: #f9f9f9; color: #333333; font-size: 88%; border-style: solid; border-width: 1px 1px 1px 4px; border-radius: 0.33em; border-color: #e6e6e6; vertical-align: top; white-space: pre-wrap;"><div>[[είναι ποικιλία της::Αμπέλι| ]]</div></td><td class='diff-marker'> </td><td style="background-color: #f9f9f9; color: #333333; font-size: 88%; border-style: solid; border-width: 1px 1px 1px 4px; border-radius: 0.33em; border-color: #e6e6e6; vertical-align: top; white-space: pre-wrap;"><div>[[είναι ποικιλία της::Αμπέλι| ]]</div></td></tr>
</table>P chasapishttp://www.gaiapedia.gr/gaiapedia/index.php?title=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1_%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%9B%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CF%8C&diff=35516&oldid=prevP chasapis: Νέα σελίδα με 'Λαδικινό Το σταφύλι της ποικιλίας αυ...'2014-11-11T08:40:34Z<p>Νέα σελίδα με '<a href="/gaiapedia/index.php/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:%CE%9B%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CF%8C.jpg" title="Αρχείο:Λαδικινό.jpg">Λαδικινό</a> Το <a href="/gaiapedia/index.php/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9" title="Σταφύλι">σταφύλι</a> της <a href="/gaiapedia/index.php/%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82_%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85" title="Ποικιλίες αμπέλου">ποικιλίας</a> αυ...'</p>
<p><b>Νέα σελίδα</b></p><div>[[Image:Λαδικινό.jpg|thumb|px100|Λαδικινό]]<br />
Το [[Σταφύλι|σταφύλι]] της [[Ποικιλίες αμπέλου|ποικιλίας]] αυτής είναι πολύ μεγάλου μήκους, μέτριου βάρους, πυκνόραγο, ακανόνιστου σχήματος με πτερυγώσεις. Σε κάθε βλαστό φέρονται 2 σταφυλές που εμφανίζονται από τον τρίτο - τέταρτο κόμβο. Η ράγα είναι μικρού μεγέθους, σχήματος μικρού ελλειπτικού προς κόλουρο. Το χρώμα του φλοιού είναι ερυθροκαστανό και δεν υπάρχει ομοιομορφία ως προς το χρώμα μεταξύ των ραγών. Το υπόλειμμα του στύλου είναι εμφανές. Η σάρκα δεν είναι χρωματισμένη, είναι μαλακή, μετρίως εύχυμη με απόδοση σε χυμό 54ml/100gr ραγών. Έχει γλυκιά γεύση, χωρίς ιδιαίτερο άρωμα. Σε κάθε ράγα υπάρχει 1 γίγαρτο μετρίου μεγέθους και βάρους. Ο ποδίσκος είναι μικρού μεγέθους, με μικρό βαθμό ξυλοποίησης, με βαθμό μέτριας δυσκολίας η αποκόλληση της ράγας από τον ποδίσκο. <br />
<br />
[[είναι ποικιλία της::Αμπέλι| ]]<br />
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Ηρακλείου| ]]<br />
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Λασιθίου| ]]<br />
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Ρεθύμνης| ]]<br />
[[ευδοκιμεί στην περιοχή::Νομός Χανίων| ]]<br />
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]<br />
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]<br />
[[Category:Αμπέλι]]</div>P chasapis