Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Κριθάρι προϊόν"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 13: Γραμμή 13:
 
|-
 
|-
 
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Επενδεδυμένη</font>
 
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Επενδεδυμένη</font>
|70
+
|10.2
|
+
|12.3
|
+
|2.3
|
+
|8.5
|
+
|63.7
|
+
|3.0
 
|-
 
|-
 
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Γυμνοκριθή</font>
 
! scope="col" colspan="1" |<font size="+1">Γυμνοκριθή</font>
|200
+
|9.8
|
+
|11.6
|
+
|2.0
|
+
|2.4
|
+
|72.1
|
+
|2.1
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Αναθεώρηση της 09:53, 8 Αυγούστου 2013

Ο καρπός του κριθαριού χρησιμοποιείται ως κτηνοτροφή, στη βυνοζυθοποιία και για ανθρώπινη κατανάλωση. Η σύστασή του φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Σύσταση του καρπού του κριθαριού (%) σε ποικιλίες με επενδεδυμένους καρπούς και γυμνοκριθές
Υγρασία Πρωτεΐνη Λίπη Ιν. ουσίες Υδατ/κες Τέφρα
Επενδεδυμένη 10.2 12.3 2.3 8.5 63.7 3.0
Γυμνοκριθή 9.8 11.6 2.0 2.4 72.1 2.1