Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Λίπανση άνηθου"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Οι απαιτήσεις του [[Άνηθος φυτό|φυτού]] σε [[Ρόλος θρεπτικών στοιχείων στα φυτά|θρεπτικά στοιχεία]] είναι μικρές. Κυρίως χρειάζεται [[Άζωτο|άζωτο]] για την ανάπτυξη πλούσιου φυλλώματος. Η εφαρμογή 3τόνων/στρέμμα χωνεμένης κοπριάς ή σε συνδυασμό με κομπόστα πριν από τη σπορά καλύπτει τις ανάγκες του άνηθου.  
+
Οι απαιτήσεις του [[Άνηθος φυτό|φυτού]] σε [[Ρόλος θρεπτικών στοιχείων στα φυτά|θρεπτικά στοιχεία]] είναι μικρές. Κυρίως χρειάζεται [[Άζωτο|άζωτο]] για την ανάπτυξη πλούσιου φυλλώματος. Η εφαρμογή 3τόνων/στρέμμα χωνεμένης κοπριάς ή σε συνδυασμό με κομπόστα πριν από τη σπορά καλύπτει τις ανάγκες του άνηθου.<ref name="Άνηθος"/>
 +
 
 +
==Βιβλιογραφία==
 +
<references>
 +
<ref name="Άνηθος"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών λαχανικών - Άνηθος, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref>
 +
</references>
  
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]]
 
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια άνηθου| ]]
 
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια άνηθου| ]]
 +
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 08:44, 21 Ιουλίου 2015

Οι απαιτήσεις του φυτού σε θρεπτικά στοιχεία είναι μικρές. Κυρίως χρειάζεται άζωτο για την ανάπτυξη πλούσιου φυλλώματος. Η εφαρμογή 3τόνων/στρέμμα χωνεμένης κοπριάς ή σε συνδυασμό με κομπόστα πριν από τη σπορά καλύπτει τις ανάγκες του άνηθου.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών λαχανικών - Άνηθος, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.