Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα Dale"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Dale]] είναι μια ενδιάμεση ποικιλία που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ. Οι σπόροι είναι μικροί, κοκκινωποί καφέ, και φυτρώνουν εύκολα. Η [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλία]] είναι ανθεκτική στην ανθράκωση των [[Βοτανικά χαρακτηριστικά σόργου#Φύλλα |φύλλων]] και στην [[Ασθένεια σόργου-Σήψεις στελέχους (μύκητες Colletotrichum spp., Macrophomina phaseoli, Giberella fujikuroi) |σήψη του στελέχους]]. Τα στελέχη είναι μεσαίου μεγέθους, έχουν όρθια ανάπτυξη και παράγουν άριστης ποιότητας σιρόπι.  
 
Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Dale]] είναι μια ενδιάμεση ποικιλία που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ. Οι σπόροι είναι μικροί, κοκκινωποί καφέ, και φυτρώνουν εύκολα. Η [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλία]] είναι ανθεκτική στην ανθράκωση των [[Βοτανικά χαρακτηριστικά σόργου#Φύλλα |φύλλων]] και στην [[Ασθένεια σόργου-Σήψεις στελέχους (μύκητες Colletotrichum spp., Macrophomina phaseoli, Giberella fujikuroi) |σήψη του στελέχους]]. Τα στελέχη είναι μεσαίου μεγέθους, έχουν όρθια ανάπτυξη και παράγουν άριστης ποιότητας σιρόπι.  
  
[[Category:Σιτηρά]]
+
[[Category:Ανοιξιάτικα σιτηρά]]
 
[[Category:Κτηνοτροφικά φυτά]]
 
[[Category:Κτηνοτροφικά φυτά]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]

Αναθεώρηση της 09:49, 5 Αυγούστου 2013

Η Dale είναι μια ενδιάμεση ποικιλία που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ. Οι σπόροι είναι μικροί, κοκκινωποί καφέ, και φυτρώνουν εύκολα. Η ποικιλία είναι ανθεκτική στην ανθράκωση των φύλλων και στην σήψη του στελέχους. Τα στελέχη είναι μεσαίου μεγέθους, έχουν όρθια ανάπτυξη και παράγουν άριστης ποιότητας σιρόπι.