Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα II - Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 37: Γραμμή 37:
  
 
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013
 
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013
[[Category:Νομικό πλαίσιο]]
 
 
[[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]]
 
[[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]

Αναθεώρηση της 15:39, 10 Ιουλίου 2013

Αριθμός Ε Όνομα
E 101 Ριβοφλαβίνες
E 140 Χλωροφύλλες και χλωροφυλλίνες
E 141 Σύμπλοκα των χλωροφυλλών και χλωροφυλλινών με χαλκό
E 150a Απλό καραμελόχρωμα
E 150b Καυστικό θειώδες καραμελόχρωμα
E 150c Εναμμώνιο καραμελόχρωμα
E 150d Εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα
E 153 Φυτικός άνθρακας
E 160a Καροτένια
E 160c Εκχύλισμα πάπρικας, καψανθίνη, καψορουμπίνη
E 162 Ερυθρά χρωστική της ρίζας των τεύτλων, βετανίνη
E 163 Ανθοκυανίνες
E 170 Ανθρακικό ασβέστιο
E 171 Διοξείδιο του τιτανίου
E 172 Οξείδια και υδροξείδια του σιδήρου

Βιβλιογραφία