Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα II - Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με '{|class="wikitable" style="text-align: center;" !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε !scope="col" colspan="1" |Όνομα |- |E 101||Ριβοφλαβίνε...')
 
 
(2 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από ένα χρήστη δεν εμφανίζονται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 +
{{{top_heading|==}}}Χρωστικές [[Διατροφική αξία τροφίμων |τροφίμων]] βάσει της αρχής quantum satis{{{top_heading|==}}}
 +
 
{|class="wikitable" style="text-align: center;"
 
{|class="wikitable" style="text-align: center;"
 
  !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε  
 
  !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε  
Γραμμή 33: Γραμμή 35:
 
  |E 172||Οξείδια και υδροξείδια του σιδήρου
 
  |E 172||Οξείδια και υδροξείδια του σιδήρου
 
  |}
 
  |}
__NOTOC__
+
 
 +
<ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής"/>
 +
 
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==
  
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013
+
<references>
[[Category:Νομικό πλαίσιο]]
+
 
[[σχετίζεται με::Επιχείρηση παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων| ]]
+
<ref name="Οδηγός ορθής πρακτικής">[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013]]</ref>
 +
 
 +
</references>
 +
 
 +
[[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 +
__NOTOC__

Τελευταία αναθεώρηση της 07:16, 23 Ιουνίου 2016

Χρωστικές τροφίμων βάσει της αρχής quantum satis

Αριθμός Ε Όνομα
E 101 Ριβοφλαβίνες
E 140 Χλωροφύλλες και χλωροφυλλίνες
E 141 Σύμπλοκα των χλωροφυλλών και χλωροφυλλινών με χαλκό
E 150a Απλό καραμελόχρωμα
E 150b Καυστικό θειώδες καραμελόχρωμα
E 150c Εναμμώνιο καραμελόχρωμα
E 150d Εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα
E 153 Φυτικός άνθρακας
E 160a Καροτένια
E 160c Εκχύλισμα πάπρικας, καψανθίνη, καψορουμπίνη
E 162 Ερυθρά χρωστική της ρίζας των τεύτλων, βετανίνη
E 163 Ανθοκυανίνες
E 170 Ανθρακικό ασβέστιο
E 171 Διοξείδιο του τιτανίου
E 172 Οξείδια και υδροξείδια του σιδήρου

[1]

Βιβλιογραφία

  1. Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013