Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα IV - Πολυόλες"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με '{|class="wikitable" style="text-align: center;" !scope="col" colspan="1" |Αριθμός Ε !scope="col" colspan="1" |Όνομα |- |E 420||Σορβιτόλες |...')
 
Γραμμή 22: Γραμμή 22:
 
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013
 
*"[[Media:Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων.pdf|Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων]]", Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013
 
[[Category:Νομικό πλαίσιο]]
 
[[Category:Νομικό πλαίσιο]]
[[σχετίζεται με::Επιχείρηση παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων| ]]
+
[[σχετίζεται με::Ομάδες πρόσθετων ουσιών| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]

Αναθεώρηση της 15:39, 10 Ιουλίου 2013

Αριθμός Ε Όνομα
E 420 Σορβιτόλες
E 421 Μαννιτόλη
E 953 Isomalt
E 965 Μαλτιτόλες
E 966 Λακτιτόλη
E 967 Ξυλιτόλη
E 968 Ερυθριτόλη

Βιβλιογραφία