Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα IV - Πολυόλες"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
{{{top_heading|==}}}Πολυόλες{{{top_heading|==}}}
+
{{{top_heading|==}}}Πολυόλες ως πρόσθετα [[Διατροφική αξία τροφίμων |τροφίμων]]{{{top_heading|==}}}
  
 
{|class="wikitable" style="text-align: center;"
 
{|class="wikitable" style="text-align: center;"

Τελευταία αναθεώρηση της 07:22, 23 Ιουνίου 2016

Πολυόλες ως πρόσθετα τροφίμων

Αριθμός Ε Όνομα
E 420 Σορβιτόλες
E 421 Μαννιτόλη
E 953 Isomalt
E 965 Μαλτιτόλες
E 966 Λακτιτόλη
E 967 Ξυλιτόλη
E 968 Ερυθριτόλη

[1]

Βιβλιογραφία

  1. Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Αθήνα Απρίλιος 2013