Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα Tracy"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Tracy]] είναι μία πρώιμη [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλία]] που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και κυκλοφόρησε το 1953. Μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 9 έως 12 πόδια κάτω από ιδανικές συνθήκες και έχει τη δυνατότητα αδελφώματος. Η ποιότητα του σιροπιού μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά υπό ορισμένους όρους, ο χυμός μπορεί να περιέχει περισσότερο άμυλο απ’ ότι χρειάζεται για τον σωστό βρασμό. Η Tracy είναι ευαίσθητη στην [[Ασθένειες σόργου |ανθράκωση των φύλλων, την κόκκινη σήψη και τη σκουριά]]. Παράγει υψηλής παραγωγικότητας [[Βοτανικά χαρακτηριστικά σόργου |στελέχη]], αλλά η απόδοση σιροπιού ανά τόνο στελέχους είναι χαμηλή.  
 
Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Tracy]] είναι μία πρώιμη [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλία]] που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και κυκλοφόρησε το 1953. Μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 9 έως 12 πόδια κάτω από ιδανικές συνθήκες και έχει τη δυνατότητα αδελφώματος. Η ποιότητα του σιροπιού μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά υπό ορισμένους όρους, ο χυμός μπορεί να περιέχει περισσότερο άμυλο απ’ ότι χρειάζεται για τον σωστό βρασμό. Η Tracy είναι ευαίσθητη στην [[Ασθένειες σόργου |ανθράκωση των φύλλων, την κόκκινη σήψη και τη σκουριά]]. Παράγει υψηλής παραγωγικότητας [[Βοτανικά χαρακτηριστικά σόργου |στελέχη]], αλλά η απόδοση σιροπιού ανά τόνο στελέχους είναι χαμηλή.  
  
[[Category:Σόργο]]
+
[[Category:Γλυκό σόργο]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[είναι ποικιλία της::Σόργο φυτό| ]]
 
[[είναι ποικιλία της::Σόργο φυτό| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]

Αναθεώρηση της 08:40, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η Tracy είναι μία πρώιμη ποικιλία που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και κυκλοφόρησε το 1953. Μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 9 έως 12 πόδια κάτω από ιδανικές συνθήκες και έχει τη δυνατότητα αδελφώματος. Η ποιότητα του σιροπιού μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά υπό ορισμένους όρους, ο χυμός μπορεί να περιέχει περισσότερο άμυλο απ’ ότι χρειάζεται για τον σωστό βρασμό. Η Tracy είναι ευαίσθητη στην ανθράκωση των φύλλων, την κόκκινη σήψη και τη σκουριά. Παράγει υψηλής παραγωγικότητας στελέχη, αλλά η απόδοση σιροπιού ανά τόνο στελέχους είναι χαμηλή.