Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα Tracy"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
(4 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από 2 χρήστες δεν εμφανίζονται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η
+
Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Tracy]] είναι μία πρώιμη [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλία]] που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και κυκλοφόρησε το 1953. Μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 9 έως 12 πόδια κάτω από ιδανικές συνθήκες και έχει τη δυνατότητα αδελφώματος. Η ποιότητα του σιροπιού μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά υπό ορισμένους όρους, ο χυμός μπορεί να περιέχει περισσότερο άμυλο απ’ ότι χρειάζεται για τον σωστό βρασμό. Η Tracy είναι ευαίσθητη στην [[Ασθένειες σόργου |ανθράκωση των φύλλων, την κόκκινη σήψη και τη σκουριά]]. Παράγει υψηλής παραγωγικότητας [[Βοτανικά χαρακτηριστικά σόργου |στελέχη]], αλλά η απόδοση σιροπιού ανά τόνο στελέχους είναι χαμηλή.  
Tracy
+
είναι μία πρώιμη ποικιλία που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και
+
κυκλοφόρησε το 1953. Μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 9 έως 12 πό
+
δια κάτω από
+
ιδανικές συνθήκες
+
και έχει τη δυνατότητα αδελφώματος. Η ποιότητα του σιροπιού μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά
+
υπό ορισμένους όρους, ο χυμός μπορεί να περιέχ
+
ει
+
περισσότερο άμυλο απ
+
+
ότι χρειάζεται για τον
+
σωστό βρασμό. Η
+
Tracy
+
είναι ευαίσθητη στην ανθράκωσ
+
η των φύλλων, την κόκκινη σήψη και τη
+
σκουριά. Παράγει υψηλής
+
παραγωγικότητας
+
στελέχη, αλλά η απόδοση σιροπιού ανά τόνο
+
στελέχους είναι χαμηλή.
+
  
 
+
[[Category:Σόργο]]
[[Category:Σιτηρά]]
+
[[Category:Κτηνοτροφικά φυτά]]
+
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[είναι ποικιλία της::Σόργο φυτό| ]]
 
[[είναι ποικιλία της::Σόργο φυτό| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 09:33, 29 Νοεμβρίου 2013

Η Tracy είναι μία πρώιμη ποικιλία που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και κυκλοφόρησε το 1953. Μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 9 έως 12 πόδια κάτω από ιδανικές συνθήκες και έχει τη δυνατότητα αδελφώματος. Η ποιότητα του σιροπιού μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά υπό ορισμένους όρους, ο χυμός μπορεί να περιέχει περισσότερο άμυλο απ’ ότι χρειάζεται για τον σωστό βρασμό. Η Tracy είναι ευαίσθητη στην ανθράκωση των φύλλων, την κόκκινη σήψη και τη σκουριά. Παράγει υψηλής παραγωγικότητας στελέχη, αλλά η απόδοση σιροπιού ανά τόνο στελέχους είναι χαμηλή.