Ποικιλία Ιαπωνικής δαμασκηνιάς Red beaut

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 09:12, 1 Μαρτίου 2013 υπό τον P chasapis (Συζήτηση)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ο καρπός της έχει μεγάλο μέγεθος και σχήμα κωνικό. Ο φλοιός είναι κόκκινος. Η σάρκα είναι κίτρινη, με καλή γεύση. Ωριμάζει κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Θεωρείται ποικιλία καλής ποιότητας και κατάλληλη για νωπή κατανάλωση.