Ποικιλία αχλαδιάς Conference

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 08:09, 26 Φεβρουαρίου 2013 υπό τον P chasapis (Συζήτηση)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ο καρπός της έχει μέτριο μέγεθος και σχήμα αχλαδόμορφο-επίμηκες. Ο φλοιός έχει μέτριο πάχος, κιτρινοπράσινο χρώμα και χρυσοκαστανή απόχρωση στη βάση κυρίως του καρπού. Ο ποδίσκος έχει μέτριο μήκος και είναι ξυλώδης. Η σάρκα είναι κρεμ-λευκή, μαλακή, χυμώδης, γλυκειά, πολύ καλής γεύσης και αρωματική. Ωριμάζει από αρχές Σεπτέμβρη και συντηρείται πολύ καλά.