Ποικιλία λίτσι Muzaffarpur

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 10:31, 7 Οκτωβρίου 2013 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι καρποί έχουν βαθύ ερυθρό χρώμα και ικανοποιητικό μέγεθος (20 gr). Η σάρκα είναι γλυκιά, όχι ιδιαίτερα χυμώδης, έχει ευχάριστη γεύση και άρωμα. Οι καρποί αυτής της ποικιλίας είναι πολύ ευαίσθητοι στο ηλιακό έγκαυμα και στο σκάσιμο της επιδερμίδας (καταστρέφονται περίπου το 50% των καρπών). Αποτελεί ποικιλία πρώιμης ωρίμανσης.