Ποικιλία πιπεριάς Μακεδονικό μυτερό

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 11:44, 1 Ιουλίου 2013 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι καρποί είναι μέτριας καυστικότητας και κατάλληλοι για τουρσί. Έχουν σχήμα κέρατο, με μήκος 10cm, διάμετρο 15cm και πάχος περικαρπίου 1-1,2mm. Το μέσο βάρος καρπών είναι 5gr.