Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2009"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 5: Γραμμή 5:
 
  |Επεξεργασία κρέατος||96
 
  |Επεξεργασία κρέατος||96
 
  |-
 
  |-
  |Μεταποίηση - τυποποίηση οπωροκηπευτικών||555
+
  |Μεταποίηση - τυποποίηση [[κηπευτικά |οπωροκηπευτικών]]||555
 
  |-
 
  |-
 
  |Παρασκευή φυτικών, ζωικών λιπών και ελαίων||897
 
  |Παρασκευή φυτικών, ζωικών λιπών και ελαίων||897
Γραμμή 17: Γραμμή 17:
 
  |Παρασκευή άλλων προϊόντων διατροφής||343
 
  |Παρασκευή άλλων προϊόντων διατροφής||343
 
  |-
 
  |-
  |Παρασκευή ζωοτροφών||48
+
  |Παρασκευή [[ζωοτροφές |ζωοτροφών]]||48
 
  |-
 
  |-
 
  |Παρασκευή ποτών - αναψυκτικών||349
 
  |Παρασκευή ποτών - αναψυκτικών||349
 
  |-
 
  |-
  |Παραγωγή οίνου||311
+
  |Παραγωγή [[οίνος |οίνου]]||311
 
  |}
 
  |}
 
__NOTOC__
 
__NOTOC__

Τελευταία αναθεώρηση της 09:42, 29 Ιουνίου 2016

Είδος μεταποιητικής δραστηριότητας Αριθμός μεταποιητών
Επεξεργασία κρέατος 96
Μεταποίηση - τυποποίηση οπωροκηπευτικών 555
Παρασκευή φυτικών, ζωικών λιπών και ελαίων 897
Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊότων 106
Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας, άμυλα και προϊόντων αμύλου 92
Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας 357
Παρασκευή άλλων προϊόντων διατροφής 343
Παρασκευή ζωοτροφών 48
Παρασκευή ποτών - αναψυκτικών 349
Παραγωγή οίνου 311