Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Στατιστικά στοιχεία μεταποίησης βιολογικής παραγωγής 2010"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
 
(Μία ενδιάμεση αναθεώρηση από ένα χρήστη δεν εμφανίζεται)
Γραμμή 5: Γραμμή 5:
 
  |Επεξεργασία κρέατος||56
 
  |Επεξεργασία κρέατος||56
 
  |-
 
  |-
  |Επεξεργασία και συντήρηση ιχθύων, οστρακοειδών και μαλάκιων||2
+
  |Επεξεργασία και συντήρηση [[ιχθυηρά |ιχθύων]], οστρακοειδών και μαλάκιων||2
 
  |-
 
  |-
 
  |Μεταποίηση - τυποποίηση οπωροκηπευτικών||300
 
  |Μεταποίηση - τυποποίηση οπωροκηπευτικών||300
Γραμμή 11: Γραμμή 11:
 
  |Παρασκευή φυτικών, ζωικών λιπών και ελαίων||759
 
  |Παρασκευή φυτικών, ζωικών λιπών και ελαίων||759
 
  |-
 
  |-
  |Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊότων||72
+
  |Παραγωγή [[γαλακτοκομικά προϊόντα |γαλακτοκομικών προϊότων]]||72
 
  |-
 
  |-
 
  |Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας, άμυλα και προϊόντων αμύλου||51
 
  |Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας, άμυλα και προϊόντων αμύλου||51
Γραμμή 17: Γραμμή 17:
 
  |Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας||131
 
  |Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας||131
 
  |-
 
  |-
  |Παρασκευή άλλων προϊόντων διατροφής||246
+
  |Παρασκευή άλλων [[Ζωϊκά και φυτικά προϊόντα |προϊόντων]] διατροφής||246
 
  |-
 
  |-
  |Παρασκευή ζωοτροφών||36
+
  |Παρασκευή [[ζωοτροφές |ζωοτροφών]]||36
 
  |-
 
  |-
 
  |Παρασκευή ποτών - αναψυκτικών||207
 
  |Παρασκευή ποτών - αναψυκτικών||207
 
  |-
 
  |-
  |Παραγωγή οίνου||197
+
  |Παραγωγή [[οίνος |οίνου]]||197
 
  |}
 
  |}
__NOTOC__
+
 
 
[[Category:Στατιστική πληροφόρηση]]
 
[[Category:Στατιστική πληροφόρηση]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::10| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::10| ]]
Γραμμή 39: Γραμμή 39:
 
[[πόσο αφορά σε εκπαιδευτικό-ακαδημαϊκό-ερευνητικό φορέα::10| ]]
 
[[πόσο αφορά σε εκπαιδευτικό-ακαδημαϊκό-ερευνητικό φορέα::10| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::10| ]]
 
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::10| ]]
[[σχετίζεται με βιολογική γεωργία-κτηνοτροφία| ]]
+
[[σχετίζεται με::Βιολογική γεωργία-κτηνοτροφία| ]]
 +
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 +
__NOTOC__

Τελευταία αναθεώρηση της 09:49, 29 Ιουνίου 2016

Είδος μεταποιητικής δραστηριότητας Αριθμός μεταποιητών
Επεξεργασία κρέατος 56
Επεξεργασία και συντήρηση ιχθύων, οστρακοειδών και μαλάκιων 2
Μεταποίηση - τυποποίηση οπωροκηπευτικών 300
Παρασκευή φυτικών, ζωικών λιπών και ελαίων 759
Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊότων 72
Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας, άμυλα και προϊόντων αμύλου 51
Παρασκευή προϊόντων αλευροποιίας 131
Παρασκευή άλλων προϊόντων διατροφής 246
Παρασκευή ζωοτροφών 36
Παρασκευή ποτών - αναψυκτικών 207
Παραγωγή οίνου 197