Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση βερύκοκκων"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 2: Γραμμή 2:
  
 
[[σχετίζεται με::Βερύκοκκο| ]]
 
[[σχετίζεται με::Βερύκοκκο| ]]
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]]
[[πόσο αφορά σε συνεταιρισμός-ένωση συνεταιρισμών-ομάδα παραγωγών::30| ]]
+
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]]

Αναθεώρηση της 12:15, 9 Ιουλίου 2013

Τα φρέσκα βερύκοκκα είναι φθαρτοί καρποί, αλλά μπορεί να συντηρηθούν για 1-2 βδομάδες σε ψυκτικούς χώρους με 0oC και σχετική ατμοσφαιρική υγρασία 90%. Σαν πιο κατάλληλη θερμοκρασία ωρίμανσης θεωρείται εκείνη των 21oC.